Merhaba bir konuda acil yardıma ihtiyacım var.Sebebide orginden inidirim bitmek üzere bir oyunu almak istediğimde bütün bilgileri vede kredi kartı seçeneğini seçiyorum giriyorum.Hiç bir bilgide yanlışlık yok almak istediğimde hata veriyor almıyor bilgilerimde sorun var diye sanırım orginde sorun var nasıl alabilirim acil olarak
Originden oyun almak
Kredi kartınız internetten alışverişe açık mı ?
Evet açık aldığım hata mesajı şudur Payment Authorisation Failed ama limitim yetersiz değil
Dün Paypaldan almayı denediler.Benim için çok değerli bir insan 3 saat harcadı.Yine aynı hatayı verdi.Originden ileştime geçtim.Oyunu aldığımı söylediler.Kredi kartıma kontrol ettim herhangibir çekim olmadı ve 48 saat sonra link gelecek dendi.Bende iade istedim.Kuşkulanınca bu sebeple ürünü almadım.Durum bu başka seçenekte olmayınca alamadım :(
Boşverin Allah aşkına. Retail version alın gitsin. EA ile kim uğraşır ?
Anladım oyun normal mağzada 39 lira civarında satılıyor.Orginde ise 12 lira idi.İndirimde olduğu fiatı söylüyorum.Şimdi orgindede fiatı yükseldi.Kısaca 12 liraya mağzadan bulabilyor musunuzRetail Version demek box version demek yani oyun digital olarak gelmiyor kutu ile geliyor normal mağaza versiyonu yani. Siz hangi oyunu alacaksınız ve fiyatı ne kadar ? Eminim daha ucuzu vardır.
Hangi oyun ? 12 Lira'ya retail zor ama belki 20 TL'ye vardır. Oyunun adı önemli ki arıştırıyım yoksa adını vermeden çok zor.
Crysis 2 orginde kampanyada iken fiatı 12 tl idi.
9 pounds shopto.net 12 pounds'a gelir. Fiyat'ı 12 Tl ise bedava resmen ama öyle çokta ahım şahım bir oyun değil.
Hayır, origin e. EA bu yüzden kendi interface olan Origin ve Digital Store'u nu açtı. Steam ile rekabete girmek için. Şöyle örnek veriyim; Steam'de EA oyunu almayın eğer adam oyunu çekerse Steam'den hiç bir şekilde o oyunu geri alamıyorsunuz. Yani birazcık sakat işler ama EA oyunları dışında bir sorun olmaz.
Anladım teşekkür ederim.Crysis 2 almaktan artık vazgeçtim.Çünkü cazip olan fiatı bitti.Verdiğin adreste ise yüksek geldi.Birde bu oyunun yenisi çıkacak sonuçta
Narrate= Story, MP'si olmayan bir oyunu zamanında oynasanız ne olur oynamasanız ne olur ? Sonra hemen arkadan yüksek fiyata satarsaınız bir tek bu avantajı olur.
Teşekkür ederim.Sen hangi oyunları oynuyorsun steam ve orgin hesabın var mı
Yok benim Xbox Live hesabım var. Steam'de var ama pek kullanmıyorum.
https://www.g2a.com/r/oyunlara-d ... a-sahip-olabilirsin
Steam dek' uygulamalari daha rahar edinmek istiyorsan tikla