Hepimizin favori bir oyunu vardır (ya da birkaç) bende merak ettim acaba hangi oyunları orjinal olarak almak istiyorsunuz ben mesala Cod: Modern Warfare 3' ü almak istiyorum online oynamak için birde paraya kıyabilirsem Diablo 3
Orjinal Alacağınız Oyunlar
crysis 2 türk kardeşlerime faydam olsun :))
ben elder scrols 5 skyrimi almak istiyorum ama para yok :D .
Crysis 2'yi ttnetten aldım bi de kutulu alacam ama ilerde
Şu anda oynadıklarım, Crysis2, Bad Company2, SF4, Medal of Honor 2010
En çok oynadığım Medal of honor, Heldman valley de Sniper larla cebelleşmek harika oluyor:)
BF3 Limited ed sürümünüde ön sipariş verdim.
ilerde almayı düşündüklerim ise Fifa 2012, NFS Run, Batman Arkham City ve Assasins Creed Revalations
ama bu almayı düşündüklerimden kaçını alabilirim daha tam olarak belli değil çünkü muhtemelen bütün ağırlığımı BF3'e vereceğim ondan artan zaman kalırsa bunlardan bir yada bir kaçı olacak alacağım diğer oyunlar.
Ben almayacağımm oyun
Sebebi
ASUS Rampage III Black Edition bu anakart'ı alacağım
Bütçeyi hazırlamışım oyuna yatırım yaparsam bütçe deprem geçirir
(Bu arada eğer oyuna ücret ödersem crysis serisine need for speed son serisi
dead space 2 bunlar gibi oyunları alırım)
bende orginale verecek para yok kalmadı :D o kadar param olsa bende bi anakart alıcam bakalım para biriktirebilcezmi :D bt 3 100 tl mi ne nette baktım one ya pahallıııııı :D
Kim modern savaş kuşları 3 ana oynuyor?
Hiç biri bu fiyatlarda ve bu vergi şartlarından dolayı crack sarıyor.
Crysis serisinin hepsini orjinal aldım. Tek fark crysis 2 kutusuz olması. TTNET sağolsun kutu vermedi ama limited edition u aldık.
BF3 ü alacam ama notebook a ayda 400 tl ödediğim için(3 ay sonra biticek inş) belki alırım. Olmadı razor abeden destek alırız :P
Tişört veriyor BF3 şeytan dürtüyor al diye vatandan kart ile ama kararsızım işte!
Eğer yarış seviyorsan (ki büyük ihtimalle sevmiyorsun CoD cusun :D) Test Drive Unlimited 2 Oyununu orjinal al derim çünkü kariyer bölümü multiplayerla karışık yani herkes birbiriyle araba alışverişi falan yapıyo yarışıyo. Çok zevkli oluyo yani. Hem öyle araba koleksiyonu yapmanın zevkide bir başka oluyor :)