Arkdaşımın PC Win7 kurulu sistemde orjinal Batman Arkham Aylum oyununa tam girecekken
seculauncher failed to start application 9000 hatası veriyor oyun ORJİNAL dir
Sistem özellikleri :
İşletim sistemi:Windows 7 32(bit)
İşlemci:İntel Core 2-Quad Q8300
RAM:2x2 gb DDR II 800 MHZ
GPU:SAPPHIRE HD4650 1 GB 128 BIT
******Acill yardım ederseniz sevinirim*******
Orjinal batman arkham asylum hata veriyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Zaten Orjinal DVD den yükledimoyunu DVD
arkadaşda
Çok yardımcıÖncelikle üslubunuza dikkat edin! Burası messenger değil bir forum. Bilen cevaplar bilmeyen cevaplamaz.msvcr71.ddl dosyasını indirn ve system32'ye atın...
Windows 32 Bit ise kurun:http://www.microsoft.com/downloa ... 5FC2&displaylang=en
64 bit ise:
Maalesef bir işe yaramadı dostum ama tavsiyen için teşekkür ederim.
Dediklerinizi zaten yaptım Recep Bey ama hiç bir işe yaramadı
o yazdığımıda zaten sileceğim morlim çok bozulduğundan yazdım(Çok yardımcı oldunuz) u
GTA IV ü de orjinal almıştım çok problemle karşılaşırsınız dediler
ama ben GTA IV de hiç bir problemle karşılaşmadım
İnternet kafelerde BATMAN ARKHAM ASYLUM korsan yüklemişler adamlar crack li olarakOynuyorlar
biz orjinal alıyoruz böyle hata veriyor
Tamam da nasıl hallettiniz devlet sırrı mı bu kardeşim. Hayır aynı konuya siz gelseniz ve kendi yazını görseydiniz tepkini şu olurdu: "Nasıl hallettin kardeşim anlat bende de aynı sorun var."
Kusura bakma kardeşim cevap yazmadım çünkü crack yaparak bu sorunu giderdim başka türlü olmadı:(Crack vb. unsurları bu forumda paylaşmak yasak olduğundan da paylaşma gereği duymadım yanlış anlama olmasın...
bnde orjinal cd aldm arkdaşma çok rahat yükledik bnde hata veriyo sistemim onunkinden daha iyi
game setup ı tıklayamıorm tıkladgm zman " the specified file not found " diye bi hata veriyo read me dosyasında bunla ilgili
--------------------------
I receive a "xxxxxx.xxx not found" error message when installing or running Batman: Arkham Asylum.
This error message is usually the result of your computer using MS-DOS (16 bit) drivers instead of Windows (32/64 bit) drivers for your DVD-ROM drive. You can easily check to see if this is causing problems by opening the Control Panel (either click on the My Computer icon or click on the Start button followed by Settings, then Control Panel).
In the Control Panel window, double-click on the System icon then click on the Performance tab. You should now see a summary of the performance status of your computer. One of the lines should say “File System: 32/64-bit” and the last line should say "Your system is configured for optimal performance." If you see a message saying "Drive X is using MS-DOS compatibility mode," then you will need to contact your system vendor to obtain and install 32/64-bit drivers for your DVD-ROM drive.
-----------------------
diye birşeyler yazıyo tam anlamadm ama sanrm 8gb lık dvd olması yüzünden daha önce de 8gb lık dvd çalştıramamştm bilgisayarmda nedir çözüm lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler . .
flood yapmak istemezdm ama bi akıl verin yaw . /