her zaman aynıdır arkadaşlar ilk çıkan oyular genelde para kazanmka için 70 80 ytl olarak sürülür ama onu gerçek fiyatı 40 50 ytldir mesela carbon ilk çıktığında teknosada 59 ytl di ama 1 ay sonra gidip aldım siz tahmin edin ucuzluğu 19 ytl hatta indirim vardı yani şimdi bu CRYSİSde böyle olacak herhalde biraz beklemekte sabır var
Orjinal Crysis i alırmısınız?
CU_GS7alırım niye almimboris1hayırVay aykırı gençlik..
Korsan olarak da almayacaksan lafım olmaz..
ya crysis'i uygun bi fiyata satarlarsa eger, büyük ihtimal ülkemizde en yüksek "orjinal oyun" satış rakamlarına ulasır bence. isin icinde bizden Yerli kardesler var ve oyun onlar sayesinde Türkçe destekli. süper bisi olcak walla sabırsızlıkla bekliorum cıkmasını kesin orjinal
Alırım da ekran kartım hayatta yetmez.Hem de Onboard VGA.
eger 20 ytl olursa alırım ama 50ytl olursa kesinlikle olmaz selametle
zotopeger 20 ytl olursa alırım ama 50ytl olursa kesinlikle olmazabartma o kadarda istiosan, korsan oyunlar 5YTL(hatta bazıları artık cift DVD oluo onlara 10YTL diolar). "orjinal Crysis" ve "20YTL" kelimelerini yanyana hic dusunme bence
bence oynarsin, laptop daki 8600 ile oynanmis ki masaustundeki daha iyi...
bende de var astigmat ama... insan duramıyor..
FPS oyunları seviyor olsam düşünmeden alırım...Ama SEVMİYORUM...Onun yerine NFS Pro street'e ön sipariş verdim
sadece ates et ve dusmanini oldur tarzi FPS leri ben de sevmem. ornegin DOOM3 mu yoksa HL2 mi deseler, tabiki HL2... yada farcry... Deusex... SWAT...
yavv Borga-x den haber alan varmı....
inşaallah Crysis'e dalıp hastanelik olmamıştır...
şaka yavv ama 2 gündür yok ortalıkta...
crysis kapışacaktık...(Bu akşam değil...Nedenini anlarsanız..)
byzihh nerden buldun crysisi?
daha türkiye'ye gelmedi diye biliyorum..
gelince inş. bende alacagım
ben avukatligini yapayim. beta tester arkadas o yuzden buldu. eger 20YTL verirsen gonderir belki, kargo da sana ait tabiki saka...
mehmetgumusbasbenim duyduğum kadarıyla 50 ytl ama dediğim gibi sadece duyduğum kadarıyla. Son anda artdırmazlar umarımOBAPek çok oyun sever bu oyunun çıkmasını bekliyor ve nette dolaşan haberlere göre tr de 50 ytl gibi bir fayata satılcakmış. yerli kardeşler özellikle fiyat konusunda hassas davranmış. Böyle bütün dünyanın beklediği bir oyunun türkçe dublajlı olmasıda başka bir güzellik. Peki acaba biz yine kopya olarakmı alacağız yoksa bu güzelliği desteklemek adına biraz parayamı kıyıcağız? Chip online üyelerinin düşüncelerini bekliyorum.50€ olmasın o?
zotopeger 20 ytl olursa alırım ama 50ytl olursa kesinlikle olmaz50 ytl çok iyi bir fiyat böyle bir oyun için nfs serileri 100 ile 150 ytl arasında gezdiği düşünülürse bence haketiyor
Selçuk İslamoğluAlacağım sanıyorum. Ama Astigmattan dolayı FPS oyunlarını pek sevdiğim söylenemez, tabi zaman da bulabilirsem.walla bende astigmat, miyop müttefik olup uğraşsada gözlerimle yinede vaz geçemiyorum
şu Crysis'e PKK ek paketi yapsalar ne harika olur...
En azından bu işten anlayan Kardeşlerimiz MOD yapsalar...
İnanın şuanda Canım PKK , ABD ve İsrail lileri(Terörist ve Askerleri... Gerçi Abd ve İsrail liler en büyük terörist ama..... neyse...) Öldürmek istiyor...
İşteyim crysis te oynayamıyorum...
Arkadaşlar yamuldugumu ıtıraf edıyorum.. Yok boyle bır sey. Oyunda herseyle etkileşimdesiniz. Bu arada Byzıhh senın soyledıgın servera gıremedım yanılmıyorsam full doluydu. o aksam sana ulasamadım öyle kaldı... Ama haftasonu kapışalım ne dersin. :D tabı ben oyunda sılah almasını becerebılırsem...Ilk gırdıgımde sureklı 9mm ile sağda solda gezındım durdum.Tabı snıperlara keklık gıbı avlanıyorsun...
ben dedim zaten... Borga-x oyuna daldı diye...
100 puan veriyor.. P tuşuna basıp silah alabilirsin...
Hafta sonları zor.. Cuma yada Pazar gecesi olabilir..
İş yerim değişti... daha da yoğunlaştık... haftada 4 toplantı ve ilkokul ve Liselere sohbet var... Crysis'i anlatmıyorum rahat olun...
Neyse konu dağılmasın...
Birde oyunda amaç... O Adı nedir hala bilmiyorum ama Sığınak diyelim onları ele geçirmek...
Sol alt köşede daire çıkyor ilk önce azalıyor sonra dolmaya başlıyor...
Biraz daha oyna çözersin...
ama bizi unutma.. SS leri yolla...
Bu arada Demo'ya 4 gün kaldı...