Pek çok oyun sever bu oyunun çıkmasını bekliyor ve nette dolaşan haberlere göre tr de 50 ytl gibi bir fayata satılcakmış. yerli kardeşler özellikle fiyat konusunda hassas davranmış. Böyle bütün dünyanın beklediği bir oyunun türkçe dublajlı olmasıda başka bir güzellik. Peki acaba biz yine kopya olarakmı alacağız yoksa bu güzelliği desteklemek adına biraz parayamı kıyıcağız? Chip online üyelerinin düşüncelerini bekliyorum.
Orjinal Crysis i alırmısınız?
Şu anki sistemimde oynamamın imkansız olduğunu bile bile ORJİNAL olarak alacağım..
Elbet 1 gün de kendi PC'imde oynayacağım=)
alirim ama sistemimde PES 2008 i High da oynayamadim. crysis simdilik benim icin hayal. is bulursam alirim orjinal... yaninda PC hediye etseler.
şimdilik benimde oynanmam hayal ama gerçekten 50 ytl olursa alırım ama diğer oyunlar gibi 150 olursa ona bütçem yetmez ne yazıkki.
ben alacağım....
sistemim yetiyor...
fiyatıda 50 ytl olursa tadından yenmez...
byzihh, senin sistem dizustu mu masaustu mu? dizustu ise oyunu cok da iyi grafiklerde oynayamazsin. 8600 ekran kartin olsa bile...
Her ne kadar sıstemıme 2600Xt ekran kartı almış olsamda full çözünürlükte oynayabilmek için yaa ikinci 2600Xt alıcam yada bunu satıcam 8800GTS ekran kartı alıcam.
Her halukarda Crysıs'e bu parayı verecegım çünkü bir türk firmasına katkıda bulunacagım.Böylece ilerde Türk oyun sektoru belkı gelişir de bu şekilde güzel oyunlar çıkar.
diz üstü...
ama ben şuan Betayı gayet akıcı oynuyorum...
demo ve full de de optmize edilecekmiş... umutluyuz....
hadi bakalım....
saygılar...
BETA konusunda yazmistim bir konuda ama gormemissin herhalde. ekran goruntusu yayinlaman yasak mi? foruma akici oynadigin goruntuleri yayinlasan? ve bir de kassa bile tum detaylar acikken...
boylece cok da iyi bir sisteme sahip olup olmamamiz gerektigini anlayabiliriz. FPS degerleri nedir ortalama, en dusuk ve en yuksek?
8600 un dizustu icin test sonuclari:
zaten cok iyi bir skor yapmasi imkansiz, cunku PC nin harcadigi guc 45-50watt civaridir...
1280x800 de tüm ayarlar medium patlama sahnelerinde fps düşmesi oluyor...
1024x768 de takılma yok...
fps 1280x800 de kapalı mekanlarda 27 açık alanlarda en fazla 17-18 fps ama dediğim gibi bir mobil kart ile bu bile çok iyi...
egemen kardeşim... crysis beta konusunda görüntüler yayınlamıştım...
akşama yeniden görüntü alıp koyarım...
Herkese hayırlı Cumalar...
Bu arada gözden kaçmış olmalı...Başlıkta bir harf Hatalı...Crysis olacaktı...OBA kardeşim düzeltir zaten...
demekki en azindan 8800GT yada 2900PRO gerekiyor guzel oynamak icin. ben de senin goruntuleri fark etmemisim demekki... sana da hayirli cumalar...
bende orjinal alıcam, e ordaki gururumuz Yerli kardesler o kadar uygsarıp sesler, yazılar hersey dahil oyunun bide Türkçe desteğini yaptılar. tüm dünyanın bekledigi ve en iyi oyunlardan birinin, ingilizce yanında bide Türkçe desteği olması bi gururdur yanidestek cıkalım
byzihhBu arada gözden kaçmış olmalı...Başlıkta bir harf Hatalı...Crysis olacaktı...OBA kardeşim düzeltir zaten...sağol byzihh bende şimdi farkettim düzeltiyorum...
Sistemim yetmeyeceği için oyunu şimdilik almayı planlamıorum ama sistemi değiştirirsem mutlaka orjinal alırım.Türk oyun sektörü için çok önemli herkes özverili olmalı...
ekran kartım 6800 olsaherşey tutuyo ekran kartı tutmuyor bu oyunu düşük seviyede veya ekran özelliğinde oynamak bile ayrı zevk!
1280x800 Tüm ayarlar high AA kapalı...
1280x800 Tüm ayarlar High 4x AA
1280x800 Tüm Ayarlar High AA yok...
Sanırım bunda da 4x AA vardı... 1280x800 Ayarlar High...
medium da guzel aslinda. benim PC dusuk detaylarda da calistirsa oynarim. ilk HL2 yi bile low da oynamistim mx440 ile.
simdilik PES 2008 oynamak icin ya 8600GT alacagim. yada bekleyip 8800GT...
byzihh, beta tester icin form felan mi doldurmustun? yoksa fuarda cektigin video sayesinde mi?
yok canım fileplanetten üyeliğim vardı onunla aldım..
hem Beta Tester hemde Video ... aslında Crysis çıktığında orjinalini hediye etseler fena olmaz....
crysis 2 ne zaman gelecek? ben simdiden kamera ayarlayayim.
senin işin zor...
taa bandırmadan istanbul'a gelecende kamera ile crysis 2 yi çekicen...
gerçi o zamana çok şeyler değişir...
boris1hayırVay aykırı gençlik..
Korsan olarak da almayacaksan lafım olmaz..
CU_GS7boris1hayırVay aykırı gençlik..
Korsan olarak da almayacaksan lafım olmaz..
OBAPek çok oyun sever bu oyunun çıkmasını bekliyor ve nette dolaşan haberlere göre tr de 50 ytl gibi bir fayata satılcakmış. yerli kardeşler özellikle fiyat konusunda hassas davranmış. Böyle bütün dünyanın beklediği bir oyunun türkçe dublajlı olmasıda başka bir güzellik. Peki acaba biz yine kopya olarakmı alacağız yoksa bu güzelliği desteklemek adına biraz parayamı kıyıcağız? Chip online üyelerinin düşüncelerini bekliyorum.50€ olmasın o?