ARkadaşlar ben pc 6 ay önce casperden aldım şimdi açılırken bu windows kopya orjinal deil fln çıkıyo etkinlkeştirme istiyo nasıl üzeltebilirim??
orjinal değil uyarısı
etkinleştirin eğer olmuyosa sebebi siz olabilirsiniz eğer bilgisayarınızla yanında işletim sistemi cd veya dvdsi verildiyese ve bununla başka bir bilgisayara kurulum yapılıp etkinleştirildiyse lisans hakkınız elinizden alınmış olabilir
mirklelamkendi bilgisayarıma kurdum sonra ondan olabilirmi??Yeni bir bilgisayarla verilen işletim sistemini yalnızca o bilgisayarda kullanabilirsiniz. Başka bilgisayara kurduğunuz için olabilir aldığınız orijinallik uyarısı. Eğer işletim sisteminizi etkinleştirmediyseniz de olabilir...
Denetim Masası/Sistem ve Bakım/Sistem e girip aşağıya inersen Windows Etkinleştirme diye bir yazı var. Oradan etkinleştirebilirsin. Veya C:/Windows/System32/SLUI.exe den ürün anahtarını girerek windowsu etkinleştirebilirsin.
bu benim de başıma geldi.en sağlamı etkinleştirmeyi telefonla yapmak.6şarlı grupta 54 rakamı telefona kodluyorsun.bu rakamlar etkinleştirmek için telefonu seçince çıkıyor.sonra tel. sana 45tanemi 48mi no veriyor.onları pcde(etkinleştirme sayfasında) kutucuklara yazıyon.tamam.(ücretsiz numarayı seç.0800 lü)