Arkadaşlar dün arkadaşımla Vatan Bilgisayara gittim orjinal fifa 12 almaya.Adama bu kasma sorunu anlattım.Orjinalde de kasacak mı diye sordum.Emin değilim dedi.Aldık ev geldik.Arkadaşımda burada yazmama hiç gerek olmayacak bir sistem var.Sistem inanılmaz güçlü.Oyunu yükledik.Sonuç aynı yine kastı.Vatan a geri gittik.Oyunlarla ilgili teknik elemandan bekediğimiz cevabı aldık.Şimdi sizlere söyliyim ;
Arkadaşar sorun pc lerde değil,sorun fifa 12 nin pc versiyonlarında...Fifa 11 ve 12 pc versiyonlarında sorun varmış.Yani ea bu işe el atmazsa kasma sorunu devam edecek.Bende kasmıyor diyen yüzde,belki binde bir kulanıcı var.İnanın sorun o kuanıcılarda :)
Orjinal Fifa 2012 de de kasıyor !
dogru dostum fifa 2011 hatta 10 dada var bi tuaflık sistemler süper olsada kasıyor mesela bende fifa 09 kasıyor 2011 oynuyor felen anlam veremedim pesin gözünü seveyim sistem dostu hiç bi pes oyununda sorun yasamadım fifa bence daha kötü ve daha cok kasıyor.
aynen katılıyorum dostum.gereken herşeyi söylemişsin.Konami daha iyisini yapana kadar en iyisi pes :)fifa bana cok küt geliyor ya vuruslar felan fifada son vuruslar felan daha iyi diyolar ama pesteki kaleciyle karsı karsıya kaldıgındaki vuruslar ayak içi felan fifaya bin basar bence pes hiç degilse az bile olsa gelişiyor fifa 09 ile 10 aynıydı mesela fifanın bu işi ciddiye almadıgın kanıtı 2 sene üst üste aynı oyunu sürmeleri piyasaya şahsen fifa 2011 e katlanamadım pese 2008 den basladım ordan beridir fifa beni saqrmıyor pesteki tek eksik become a legenddeki oyuncuların malaklığı yani cok aptallık yapıyolar direk defansa top sürme felan orada düzeldiyse 2012 de tadından yenmez fifacılar kabul etmesede pes yürüdü gitti fifadaki kütlügün nesi seviliyo hala anlamıs degilim .
Arkadaşım neyin kasmasından söz ediyorsun bende hiçbir kasma yok full ayarlarda tam çözünürlük ve grafik kalitesinde 2 gb ram hd4670 1 gb ile 1 sezon menajerlik bitirdim hiç kasma olmadı ;D
arkadaşım fifa dengesiz sende fulde acıyo i7 işlemcili pc de kasıyo felan her pc de farkı reaksiyon gösteriyo peste bu olay yok denecek kadar az.
Arkadaşım yetkili merciden gerekli cevabı aldık.Fifa 11-12 de pc versiyonunda kasma sorunu var.Sen bu sorunu yaşayan binde bir kullanıcan birisin.Biraz anket incele konuyla ilgili,çölde su bulan bir insan kadar şanslı olduğunu göreceksin ;)
kesin driver sorununuz veya sistem özellikleri yeterli deil. leptop vs.
elimde 15 tane amd atlon x3 3,1ghz 4 gb 1600mhz asus 5670 ddr5 128bit w7 ultimate x86 sorunsuz çalışıyor.
klavye ayarlaması biraz sakat başka bir sorun yaşamiyorum.
Bazı arkadaşlar sadece yorum yapmak için yorum yapıyor.Hangi driver,hangi yetersiz sistem ? Bizi buz teknesinden yeni inmiş sandınız heralde.Birdaha söylüyorum ve yorum yapmıyorum.Fifa 11-12 de pc versiyonunda (orjinal oyun dahil) sorun var.Sistemle alakası yok.Saçma sapan konuşmayın.Kötü sistem zaten performans vermez,biz bu oyunu en iyi sistemlerle ve orjinaliyle deneyip,sorunun devam ettiğinden ve oyunu satan firmadaki oyun bölümündeki teknisyenden aldığımız bilgiyi aktarıyoruz.Sistem öğretmeye,driver öğretmeye kalkmayın.
Bu arada sana bir şey söyliyim.Fifa sistem zorlayacak grafiklere sahip bir oyun değildir.
Bu yazdığın sistemden çok daha güçlü bir sistemde ve orjina bir fifa 12 ile denendiği halde sorun devam etti.
Mesajımın başını okursan zaten yaptğın yorumun gereksiz olduğunu anlayacaksın.
Sen bu sorunu yaşamayan 1000 de 1 den birisin.Biraz abket oku,biraz araştır arkadaşım.
Sende bu sorunun yaşanmaması,problemsiz olduğu anlamına gelmez.Sorun olduğunu teknisyenler zaten kabul ediyor.Kolay gelsin.
Bekle patch çıkarırlar 1 haftaya derim .
baştan düzgün cıkamıyomu bu fifa ya patch manyagı oldu fifa serisi :D pes savunucu gibi oldum ama yağ gibi oyun çizik yok ne patch ne bişey fifa daha az zevk veriyo hemde sistem katili oldu cıktı kökten bi saglam el atsalar olur fifaya bu haliyle pesi gecemez bence bu sorunun driverla bi alakası yok adamlar kendi abul etmiş zaten sorunlu diye daha fazla söze gerek yok.
Çözecekse EA çözecek.Aldığım duyumlara göre,EA artık pc oyunlarına özen göstermiyor.Yıllardır bir boks oyunu yapmamasından,Nba Live yi kaldırmasından,son iki yıldır fifa da ki bu saçmalıklardan bunu anlamak mümkün.Herhalde bu keklikler pes i asla yakalayamayacaklarını anladılar.Nerede anket görsem,pes %75-fifa %35 bandında.Fifa nın yerinde bende olsam bu rekabetten çekilirdim :)))
Pes 12 yi 1900-1080 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE OYNUYORUM kasma yok ...
sistemim ati hd 4670 işlemci amd athlon 5000 x2 4gb ram işletm istemim xp sp3
fifa 11 i de 0 kasma ile oynuyordum ....
ama FİFA 12 KASIYOR ARKADAŞ GEÇİŞLERDE KASIYOR ........ :S
Bende de aynı sorunlar var, bu konuyu gördüğüm iyi oldu orjinal almayı düşünüyordum. Düzeltilene kadar bekleyeceğim, tabii düzeltirlerse. Ben sırf bu nedenlerden dolayı yıllardır oynadığım fifa nın yerine 2 senedir pes e geçtim.
Ama şunuda belirtmek isterim ki fifa 12 bu sene gerçekten çok güzel bir oyun olmuş, umarım düzelir.
Hocam sakın alma orjinal.Ben aldım.Sonuç yine aynı.Sistem ve orjinallik dışında bir sorun var.Konuda yazdım zaten.Pes 12 yi dene inanki çok güzel olmuş.Kontrol tamamen sende oyunda,pes bu sene süper gerçekten,tavisye ederim.Pes 12 elinde yoksa özelden mesaj atarsan hallederiz ;)
Hocam sakın alma orjinal.Ben aldım.Sonuç yine aynı.Sistem ve orjinallik dışında bir sorun var.Konuda yazdım zaten.Pes 12 yi dene inanki çok güzel olmuş.Kontrol tamamen sende oyunda,pes bu sene süper gerçekten,tavisye ederim.Pes 12 elinde yoksa özelden mesaj atarsan hallederiz ;)Dediğin gibi pes 12'ye devam... Teşükkür ederim.. :)Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 26 Ekim 2011 02:11
Teknik cevabı vatanda çalışan bir elemandan mı aldın ilginç :) herneyse sana tavsiyem bence problemini öyle mağzalarda çalışandan değilde kaynağından çözmeye çalış.
https://help.ea.com/?showhome=true
verdiğim adrese gir sorunun ordan halletmeye çalış ben daha önce Crysis 2 aktivasyon problemini ve başka sorunlarımı açıkcası burdan çözdüm yardım bölümünde live chat diye bir sistemleri var sorununu yazıyorsun tak cevap geliyor talimatlar gösteriyor yada eğer gerçekten senin dediğin gibi bir problem varsa sana bunu arz ederler ve ayrıca sorunun çözülmemesi durumunda bence bunu dikkate alıp pacth çıkartabilirler... sonuç olarak mağzada çalışan bir elemandan duyduğunla yetinme derim ben...
Çünkü vatanda çalışanların hiç bir bokdan haberi yok afedersin :)
Teknik cevabı vatanda çalışan bir elemandan mı aldın ilginç :) herneyse sana tavsiyem bence problemini öyle mağzalarda çalışandan değilde kaynağından çözmeye çalış.
https://help.ea.com/?showhome=true
verdiğim adrese gir sorunun ordan halletmeye çalış ben daha önce Crysis 2 aktivasyon problemini ve başka sorunlarımı açıkcası burdan çözdüm yardım bölümünde live chat diye bir sistemleri var sorununu yazıyorsun tak cevap geliyor talimatlar gösteriyor yada eğer gerçekten senin dediğin gibi bir problem varsa sana bunu arz ederler ve ayrıca sorunun çözülmemesi durumunda bence bunu dikkate alıp pacth çıkartabilirler... sonuç olarak mağzada çalışan bir elemandan duyduğunla yetinme derim ben...
Çünkü vatanda çalışanların hiç bir bokdan haberi yok afedersin :)
Sen vatan a sadece alışverişe gidersin dediğin doğru.ama benim durumum farklı.ben vatanda neyi kime soracağımı iyi bilirim çünkü vatan ile bir bağlantım var arkadaşım sadece müşterisi değilim.
sen verdiğin adrese yazılan bu sorunları ve ea nin pc ile verdiği cevapları bir kontrol et,gerekli cevap var orda.Lütfen şu fifa yı konu yapmaktan çıkarın artık.görende de dünyanın en iyi grafiklerine sahip,en iyi sistem isteyen oyun sanacak.
Kimin neyi ne kadar bildiğini de bilemezsin ayrıca,mesala beni tanımıyorsun bile,halbuki bilgisayar ve yazılım hakkında sandığından fazlasını bilirim.Neyse burda bunları anlatacak halim yok.Bilen biliyor zaten fifa daki sorunu,sen dilediğin gibi devam et arkadaşım..Önerin içinde sağol ;)