Benim Orjinal Vista OEM yazılımı olan toplama bilgisayarım çalındı. Ben bu yazılımı alırken vatan bilgisayardaki çalışanlar bir defaya mahsus bu yazılımın microsoft teknik destek hatının aranarak pc değiştirebileceğimi söylediler. Ancak teknik destek hattını aradım ve tüm olayları anlattım(savcılığa başvurdum emniyete başvurdum vs...) onlarda bana onun sadece 1 bilgisayarda kullanabileciğimi söylediler. Bende onlara elimde kutusu, dvdsi, faturası, seri nosu, herşeyi olduğunu ayrıca durumun farklı olduğunu(çalınma olayı), Vatan bilgisayarda ki çalışanların bana bunu alırken böyle böyle dediklerini anlattım. Sonuçta teknik destekde ki bayan bana yardımcı olamayacağını yeni bir lisans almam gerektiğini söyledi. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
Ayrıca bundan sonra bana kimse microsoftun orjinal yazılımını aldıramaz elimde herşeyi olmasına rağmen ve bir kereye mahsus değiştirebileceğime rağmen bu hakdan yararlanamıyorsam bi daha orjinal birşey almanın anlamı yok. Nerde hani orjinal kullanıcının yanında olan Microsoft?
Edit: Konuyu Vista altında açmama rağmen neden webmaster altında açıldı? Moderatörlerden taşınmasını rica ediyorum.