Arkadaşlar dün aldığım Star Wars Episode I:Racer oyununu yükledikten sonra oyuna girerken ''Unable To Open Display For 3d'' hatası alıyorum acaba bu sorun neden kaynaklanıyor bir bilen varsa yardımcı olabilir mi çok önemli çünkü oyunu orjinal aldım ve hem orjinal alıp hemde sorunla karşılaşmak son derece can sıkıcı bir durum ... şimdiden teşekkürler...sistemim;win7 32 bit,intel core2quad q6600,4gb ram 1066,asus nvidia geforce 8600 gt e.k.
Orjinal Oyunda Oyuna Girememe Sorunu!......
bilgisayarına direct x 'i yükle.Ekran kartı driver'ını yükle.oyunun içinde "Direct X " diye bir klasör olmalı .Onu yükle.http://www.microsoft.com/downloa ... 92a3&displaylang=en microsoftun sitesinden bunu yükle.
Malesef dedikleriniz bir sonuç vermedi yine aynı sorun,yanlız şunada dikkat çekmek istiyorum bilmeyenler ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara Star Wars Episode I:Racer oyunu son derece eski bir oyun direcktx yüklemesi o kadar eski ki zaten yükleme kısa sürede bitiyo nerdeyse hiç yükelenmemiş gibi,yani direcktx güncellemesiyle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü 'Erşan' arkadaşında tavsiyelerini yerine getirdim ama yinede olmadı.Yardım etmeye çalışanlara teşekkürler ama sorun devam ediyor!!! Hakkında bilgi sahibi olanlar varsa lütfen yardım edermisiniz .....!
belkide win 7 bulunan xp modunu calitirmalis vede oyun xpde calistigi icin xp modunda calisacaktir
kolay gelsin.
XP Mod nasıl çalıştırılıyor onun hakkında bilgi verirmisin,ayrıca eğer uyumluluk ayarlarından bahsediyosan onu zaten denedim,yani onun dışında özel bir xp mod varsa onun hakkında pek bir bilgim yok açıkcası