Yani bu oyun bağımlılığı arkadaşlar sizde öyle bir ilerlemişki bir oyun çıkar çıkmaz ona sahip olmak istiyorsunuz.Ben Assasin's Creed 1'i oynamak için 1.5 Yıl bekledim fiyatlarının düşmesini.Şuan D&R'da 15 TL ve alıcam.Yani hemen oynamanıza gerek yok.1 Sene sonra Fiyatlar %75 Oranla düşüyor zaten.
Orjinal ve Korsan Oyun Kullanımı[Anket]
- 1
- 2
İstanbul'da geçse oyun ve her yerde Türk bayrağı dalgalansa diyelim Crysis 3'te, Türkiye'de 25 liraya satıldığını da farzedelim.Kesinlikle katılıyorum. Bizde korsan aslında ucuz olduğu için değil, cahillikten ve korsana olan sevgiden dolayı alınıyor. Korsan satıcıları , onlardan alışveriş yapanların ne kadar "keriz" olduklarını bildikleri için yeni bir oyun çıktığında oyun 1 DVD dahi olsa onu partlara bölüp 4 DVD yapıyor ki daha çok para kazansın..Sonra oyun piyasaya çıktığında kırılmamış dahi olsa korsancılar oyunu satışa sunuyorlar. Daha sonra forumda görüyoruz açılan konular: yok Crack çalışmıyor yok öyle yok böyle...İşte buna zihniyet deniliyor. İnsanlar 5 $'a satılan orjinal oyunları almaktan mahcup.Yahu bana bir ülke söyleyin, orjinal oyun almıyor ama oyunları korsan indirmek için rapidshare'e tonla para döküyor...!!!!
Hanginiz gidip te o oyunu 25 milyona alır? Sadece kısıtlı kişiler. Yine ya internetten indirilir ya da 10 liraya alınır. Kampanyaları takip etseniz biraz neler kaçırdığınızı anlarsınız. GTA daha geçen gün 9.90$ oldu. Oysa ki siz bu oyunu korsan alırken o parayı zaten veriyorsunuz.Yani bu oyun bağımlılığı arkadaşlar sizde öyle bir ilerlemişki bir oyun çıkar çıkmaz ona sahip olmak istiyorsunuz.Ben Assasin's Creed 1'i oynamak için 1.5 Yıl bekledim fiyatlarının düşmesini.Şuan D&R'da 15 TL ve alıcam.Yani hemen oynamanıza gerek yok.1 Sene sonra Fiyatlar %75 Oranla düşüyor zaten.Burada da sana çok katılıyorum ki bunun da adı tüketim çılgınlığı. Biz, oyunları insan gibi günde 2 saat oynamak yerine başına oturunca hemen bitirmeyi amaçlayan ve kendini oyuncu zanneden kişilerden oluşan bir kitleye sahibiz. Hayatında bir tane orjinal oyun almamış kişi kendine oyuncu diyor...Quentin ve Backhama, durumun bilincinde olduğunuzu görmek çok hoş.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
254 mesaj
Abi ben orjinal oyun alıyorum diye ben zenginim falan sanıyorlar.Halbuki topu topu 6 Tane Oyun DVD'im var.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Bende korsan kullanıma ne kadar karşı olsamda oy verdim.
Güzel bi orjinal oyun parasına kelepir denilecek bi bilgisayar toplanır nerdeyse :)
Yıllanmış Üye
1,275 mesaj
Eğer bir oyunu gerçekten seversem orjinali ni alırım mesela BAtman Arkham Asylum VE GTA IV ü bu yıl aldığım oyunlar yaza doğru ise BATTEFİELD BAD COMPANY 2 yi alacağım
OP Üye
82 mesaj
Ben Need For Speed'in Oyunlarını hep orjinal alırım.Bana göre en gerçekçi yarış oyunu.ve orjinal alıcağım diyer oyunlar ise Bad Company 2,Crysis 2.Ama basit oyunları,asla orjinal almam.
Son Düzenleme: Alican. ~ 02 Mayıs 2010 19:59
- 1
- 2