selam arkadaslar bizim cocuk windows 7 orjinal dvd kirmis ben bu DVD tekrar nasil elde edebilirim orjinal lisans laptop altinda DVD yok format atamiyorum
orjinal windows 7 home premium 64bit dvd yardım
İnan aynı sorun bendede var bi çözüm bulduğunda buraya yazarsan sevinirim..
Sabit disklerinizde kurtarma bölümü yok mu?
olusturmamistim ben korsana akrsigim crark zaten windows 7 stabilligini bozuyor
orjinal CD key varken niye crack uyguliyayim
internetten indirdigimiz güvenilirmi ve orjinal dvd ile aynimi onu bilmiyoruz
Wala senin dvd nin gelme olanağı yok artık lisanslı anahtarlada bişy yapabileceğini sanmıyorum ama sürücülerinin birinde recovery diye bi bölüm varsa ordan ilk gün'e dönderirsn yeni vindows kurma gibi bişy işte format atmak isyosn bıos'a girip f12 boot menuyu acıcan tabi sende ne bilmiyrm ama boot menu yazar sata modeli var orda ıde ıse ıde yap ahcı ıse oyle yap sonra orjnl dvd bulrsan acılısta f12 bas dvd rom surucusunu seç wındws kurmaya baslar zaten R onarma menusune girersen format atarsn kurmadan.;)
nonpasaran arkadaş dvd yi kırmış..o yöntemlerle nasıl yükleyecek?[url=../kisisel/79945/]sedat3705[/url] sağlam bi siteden indirip key i dene bence..
nonpasaran arkadaş dvd yi kırmış..o yöntemlerle nasıl yükleyecek?[url=../kisisel/79945/]sedat3705[/url] sağlam bi siteden indirip key i dene bence..şu iş olsun diye mesaj atma huyundan vazgeçin kardeşim
önce yazıyı tam olarak oku ondan sonra cevap yaz
adamın laptopu var ve her laptop ta bir kurtarma bölüntüsü vardır demişim
makalede bu yüzden bu kurtarma bölüntüsü hala mevcutsa dvd ye gerek yok demişim bunun neresini anlayamadın ki?
nonsaparan arkadaşımızın dediği gibi recovery bölümünü kullanarak notebooku aldığınız ilk güne dönebilirsiniz. Windows 7'niz de etkinleştirilmiş biçimde gelir.
Bunun dışında orijinal ürün anahtarınız olduğu için torrent veya farklı bir kaynaktan Windows 7 ISO dosyasını indirip ürün anahtarınız ile etkinleştirebilirsiniz. Bu tamamıyla yasaldır ve sorunsuz bir şekilde işe yarar.
Lakin Windows 7'yi bu tip kaynaklardan indirirken temiz olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu iş için MD5 ve Hash doğrulama yöntemlerinden faydalanabilirsiniz. Recep Baltaş'ın hazırladığı devasa rehber bu konuda size yardımcı olacaktır:
https://www.chip.com.tr/forum/vir ... -bakin_t119137.html
Buradaki bilgilere uyarak indirdiğiniz her Windows 7 ISO dosyası orjinal ve temiz olacaktır.
Dikka etmeniz gereken son şey: Muhtemelen Windows 7 Home Premium 32-bit lisansı vardır siz de. İndireceğiniz Win7 imajını da 32-bit ve Home Premium olmasına dikkat edin. Yoksa ürün anahtarınız ile etkinleştirme yapamazsınız.
benim bildiğim kadarıyla orjinal ürün anahtarla geliyor. yani sende lisan elinde windowsun kendi sitesinde win7 vardır deneme sürümü olarak ordan indirp kuruluda kendi elindeki lisansla kur. senin satın aldığım windows7 değil lisnastır. x2q8-hd576-..... gibi bu sayıyı sen satyın alırsın. öteki test tir.
bir dene lisans geçerli nasıl olsa. işletim sistemin çöktüğünde bu tür kullanırsan büyük ihtimal sorunsuz bir biçimde kurulcaktır.
bende vista dvd si var arkadaşa vistayı kendi dvdimden kurup onun lisansını girim orijinal onayıa aldı.
window7 de bu işin değişebileceğini sanmıyorum.
windows 7 yi microsoft' tan indir, dikkat et doğru sürümü indri ama,sonrada anahtarını gir,
daha kolayı var mı...???
saygılarımla...!!!
bence en mantıklsı laptopu satanlarla görüşüp tekrar dvd istemek.Çünkü internette birçok win7 dvd si var ama hepsi msdn sürümü senin ihtiyacın olan ise oem sürüm.Ya internette oem win7 home premium 64 aramak ya da telefonla yeni dvd siparişi vermek.(Recovery varsa tabi o başka)