Ben orjinal windows 8 alıp bilgisayarıma yüklemek istiyorum(malum korsanlardan az çekmedim.Format ata ata bi hal oldum.)Nereden uygun fiyata bulabilirim,kullanımı kolay mıdır?Oyun oynarken sorun çıkarır mı?Ve 7 ile karşılaştırıldığında artıları ve eksileri nedir?(vista gibi olmasın yeter)
Orjinal Windows 8 Alıcam Yardım Eder Misiniz?
şimdi öncelikle en uygun vatan bilgisayardan alırsınız 32 bit yada 64 bit var ben bugün yeni sistem topladığımda 170 tl ye aldım indirimde 64 bit versiyonunu oyunlarda nasıl henüz bilmiyorum ama uyumluluk sorunu yaşamazsınız ben 2001 yapımı bir oyunu ekstra program olmadan çalıştırdım win8 de
media makt veya diğer marketlerden microsoftun sitesinden alabilirsin Buradan Windows 8'e geçmek için nedenleri okuyabilirsin.
şimdi öncelikle en uygun vatan bilgisayardan alırsınız 32 bit yada 64 bit var ben bugün yeni sistem topladığımda 170 tl ye aldım indirimde 64 bit versiyonunu oyunlarda nasıl henüz bilmiyorum ama uyumluluk sorunu yaşamazsınız ben 2001 yapımı bir oyunu ekstra program olmadan çalıştırdım win8ben niye 2002-2003 yapımı oyunu çalıştıramıyorum BURAYA bir bak .
Merhaba ,
Şu anda kulladığım bilgisayarım Windows 7 Home Premium işletim sistemine sahip.Windows 8 Pro ya çevirmem gerekiyor. Orjinal yazılım almak istiyorum ama bu konularda pek iyi değilim . İnternete baktığımda windows 8 pro yükseltme var 120 lira ama ayırıca GGK Windows 8 Pro GGK 64 Bit Türkçe Get Genieue Kit var 400 lira benim bunlardan hangisini alıp bilgisayara kurmam gerek.
http://www.vatanbilgisayar.com/% ... ils.aspx?I_ID=62811
Bu ikisinden birini almanız gerek. Sisteminizin desteğine bakıp alın.
Yükseltme ile de yükseltebilirsiniz ancak en sağlıklısı verdiklerimdir.
W8 den az çekmedim ben :D