Arkadaşlar, şu anki bilgisayarımın özellikleri aşağıda imzamda yazıyor.Buna ek olarak Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA2 Sabit Disk,optik sürücü var. Ben bunun üzerine bir tane daha Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA2 Sabit Disk eklemek istiyorum ve DDR2 den DDR3 e geçiş yapmak istiyorum ve diğer bilgisayarımdan buna geçirebileceklerim sadece; Harddisk, Optik sürücü ve ekran kartı.Ekran Kartım imzada da gördüğünüz gibi nVidia GT220 1 GB 128 Bit Ekran Kartı. Sizce ekran kartını 1 GB 256 Bit olanla değiştirmeli miyim?Yoksa bu yeterli mi ?AMD tabanlı kurmak istiyorum sistemi.Aşağıdaki resimde topladığım sistemi görebilirsiniz.Kasayı değişmemin sebebi fan yetersizliği.Şu anki kasamda nerdeyse hiç fan yok ek olarak.PSU yu neden değişiyorsun derseniz 350 Watt yetersiz gelir diye düşünüyorum.İşte topladığım sistem (Kargo - Kapıda Ödeme : 6,56 TL ) :
Sistem AMD kalmak şartıyla her türlü yardımlarınızı bekliyorum.Lütfen bunu yazdığım halde i5 2500k al felan yazmayın! Bir de Phenom II x6 yazacaksanız fiyatı bir yerlerden düşürün. Şimdiden teşekkürler.