"Ortada tır varsa, o Mac'tir"

CHIP Online
07-06-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft'un en tepesinden, PC'lere laf atan Steve Jobs'a komik; bir o kadar da sert yanıtlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ortada-tir-varsa-o-mac-tir_20487.html

Resimlerle: Apple'ın "hasta patronu" Steve Jobs...

D8 konferasında Steve Jobs'un direkt ve iğneleyici konuşmalarında bu haberimizde   ve burada   bahsetmiştik.

Bu kadar konuşmadan sonra ilgi odağı olan Steve Jobs, her zaman konferansların renkli siması olan Steve Ballmer'ı biraz kenara itti. Ancak Ballmer da geri durmadı ve Microsoft yazılım yapılandırma şefi Ray Ozzie ile yaptığı konuşmalarda birçok yeri topa tuttu.

Konuşmaya Çin'deki korsan yazılımlarla başlayan Ballmer, bu olayları ekonominin fakirliğine bağladı. Microsoft'un rakipleri hakkında soru sorulunca ise Ballmer şu şekilde yanıt verdi; "En başta olanlar Google, Apple, Oracle, VMware ve tabii ki Linux."

Tüm konu: "Ortada tır varsa, o Mac'tir"

İzleyin: Ballmer imzalı Mac olur mu?

Resimlerle: Apple'ın "hasta patronu" Steve Jobs...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Ballmer'a katılıyor musunuz?

Nicoll
07-06-2010, 23:30   |  #2  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

"Telefonda Android çok büyük bir rakip. Daha büyük ekranlı ürünlerde ise kim bilir? Google'ın neden iki ayrı işletim sistemi yaptığını anlamıyorum. Chrome? Sanki iki işletim sistemi gibiler ama bir tanenin içinde değiller. Chrome hakkında bilgi almak istiyorsanız onlara sorun."

Steve Ballmer Google'ın işletim sistemleri hakkında öyle konuşmuş ki aklıma kırmızı başlıklı kızın hikâyesi geldi Kahkaha

Kırmızı başlıklı kız büyükannesi kılığına giren kurda bakın ne demiş;

“Kolların neden bu kadar büyük Büyükanne?”

“Seni daha iyi kucaklamak için!” demiş kurt.

“Kulakların neden büyük, peki?”

“Seni daha iyi duyabilmek için!” demiş kurt.

“Gözlerin neden kocaman, peki?”

“Seni daha iyi görebilmek için,” demiş kurt.

“Dişlerin neden sivri peki?”

“Seni daha iyi yiyebilmek için,” demiş kurt.

Masalın devamını buradan okuyabilirsiniz sevgili çocuklar. Ama burada yaşananlar bir masal değil ve masaldaki gibi sonu Microsoft lehine iyi bitmeyebilir... Mac tır olabilir ama sen kurda karşı önlem alamazsan ilerde çocuklarımıza anlatacağımız bir masal olup gideceksin! Kahkaha

Ballmer sen Google'ın neden iki işletim sistemi çıkardığını merak ediyordun değil mi? Chrome çıksın anlarsın...Kahkaha

Son Düzenleme: Nicoll ~ 07 Haziran 2010 23:56