merhaba arkadaşlar,
bugün üst kat komşumla adsli ortak kullanma kararı aldım. kotalı olan paketimi limitsiz olarak değiştiriyoruz. daha önce problemler yaşadığım için ay sonunda her iki tarafın harcadığı toplam kotayı belgelemek istiyorum. şimdi diyebilirsiniz ki zaten limisiz ne gerek var buna. ama yapmak istiyorum ben bunu. acaba bu konuda bana önerebileceğiniz bir yazılım veya başka bir seçenek var mı?
şimdiden teşekkürler
ortak adsli de kim ne kadar kullanıyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Yıllanmış Üye
292 mesaj
ama şunu yappabilirsin hızı paylaştırma prgramı var.!
onu salla bu çok önemli..!!!
Son Düzenleme: hamzaa ~ 09 Ağustos 2009 20:21
OP Taze Üye
19 mesaj
Yıllanmış Üye
292 mesaj
veriyorum programı arakadaşlar ben bunu denedim ve arkadaşımla kullanıyorum...!
(cisco speed meter pro) iki pc de kuruyorsunuz ve parala atıyorsunuz...kurarken intertet boş olmalı o sizin hızınızı ölçer..ondan sonra yarı yarıya paylaşırsınız..!!nerden olmuyormuş nedeneyin bakayım..!!!
Yıllanmış Üye
292 mesaj
Yıllanmış Üye
628 mesaj
nasılsa sınırsıza geçmişsin hatta iyide etmişsin programa gelince bence hiç lüzum yok önemli olan internet hızı...
Yıllanmış Üye
292 mesaj
nasılsa sınırsıza geçmişsin hatta iyide etmişsin programa gelince bence hiç lüzum yok önemli olan internet hızı...bence çok önemi var modem kimie daha yakınsa o daha fazala hız çeker aklında bulunsun..bende 2 yıllık yurtta ortak modem kullanmışım biliyorum.ona göre..eger istersene ben sana veririm.prg