Smoking passion of matches
This stop-motion film was made in a kitchen over two days using approximately 2500 photographs.
Average 40 Matches
Ben bunu anlamadım. :S Anlatılan bir şey var mı yoksa yalnız sanatsal bir çalışma mı?
Bu arada müzik de iyi olmuş. Müzik ünlü bir beste mi yoksa bunun için özel mi yapılmış? Gerçi Niccolo Paganini diyordu ama.
e-eyupsanatsal diyelim başka bir şey aramaya da gerek yok bence, sanat için sanat..Güzel bir çalışma olmuş.
bu arada bu film stop motion yani sadece fotoğrafların birleştirilmesiyle oluşturulmuş kamera çekimi değil.Ben stop motion sanmıştım, başka ne gibi bir teknik kullnılıyor böyle filmleri yapmak için?
Zaten stop motion. fotoğraf makinası 3 ayak ve diğer ışık panellerinden başka bir şeye gerek var mı bilmiyorum. böyle bir şey çekmeye hiç kalkmadım. böyle filmleri seviyorsan tim burton filmleri tavsiyemdir. corpse bridge ve nightmare before christmas ı tavsiye ederim..
ahmeyt05Güzel bir çalışma olmuş.bu da başka bir örnek sepultura-ratamahattaBen stop motion sanmıştım, başka ne gibi bir teknik kullnılıyor böyle filmleri yapmak için?
kısa film seversen www.benimsinemalarim.com adresini verirdim ama site kapanmış
Film Fabrikası da olur tabi.Son Düzenleme: man on the moon ~ 19 Mayıs 2009 16:15