murat hakkını verecektir o görevin, hadi göreyim seni şehzadem
OSMANLI TARİHİ
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sonunda bitirdim . site güzel ama destek çıkan olmassa ordaki emeğe çok yazık olur . emeğe geçenlerin hepsine teşekkürler
Evet shehsuvar ında dediği gibi destek verecek kişiler bulunmaz ise bu kadar emek boşa gidecek... Aslında burada osmangazi arkadaşımıza öneride veerebilirsiniz sitenin iyi yerlere gelebilmesi için neler yapılabilir gibi....
Arkadaşlar sitede şiir bölümü açılmış o zamanlara ait nadide eserler en kısa sürede sizinle buluşacak
Haklısın Raziel hepinizi bekliyoruz arkadaşlar ....
" Geçmişini İyi Bilki, Geleceğine Sağlam Basasın.
Nereden Geldiğini Unutmaki, Nereye Gideceğini Unutmayasın. "
Mustafa Armağan'a mail atmıştım, yazılarınızı sitemize ekleyebilir miyiz diye? Olumlu yanıt geldi, yakında eklerim makalelerini, çok orjinal tespitleri vardır.
TARİHİ BAŞTAN YAZACAZ BEA!!!
sadece bir şey öğrenmek istiyorum.bu sitede atatürkün a sından bahsedilmiyor.kasıtlı olarak mı yapılıyor yoksa benim gözlerim mi kör?
OTTOMAN EMPİRE ! ! ! sence illa ki de bahsedilmeli mi... =????
üstelik bundan bi önceki sayfaları okusaydın anlardın...
1)madem türk tarihini anlatıyor bahsedilmeli.
2)evet.kendisine yakın türk tarihini konu olarak seçmiş bir sitede illaki behsetmeli.
3)bu konuyu başından beri takip ediyorum.
4)bilmeni isterim ki uslubun hiç hoşuma gitmedi.ben senin askerlik arkadaşın değilim
1)türk tarihini anlatan herşeyde atatürkten bahsedilecek diye bir zorunluluk yok !
2)Yakın türk tarihi olduğu kanısına nerden vardımn bilmiyorum sence 14 YY yakın tarih mi ???
3)Bu konuyu yakından takip edip etmediğini sormadım..
4)Senin askkerlik arkadaşın olduğumuda söylemedim...
1. Atatürk çok önemlidir bizim için, ama Osmanlı'nın içinde geçip geçmemesi çok bir önem arzetmez, çünkü o devrin insanı değildir (osmanlının son zamanları hariç)
2. 14.yy tarihi yeni değildir, aksini iddia edenin yüzyıl kavramını anladığından şüphe ederim.
3. bu konuyu başından beri takip etmen iyi fakat bu bizi çok da bağlamıyor.
4. bu tür muhabbetler oldum olası canımı çok sıkmıştır, herkesin konuşması kendine, cursed'in konuşmasında bir iticilik sezmedim ben.
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Öncelikle duyarlı free_x_man arkadaşımızın sualine 2. kez cvp vermek istiyorum.
alıntı:
Gönderen : free_x_mansadece bir şey öğrenmek istiyorum.bu sitede atatürkün a sından bahsedilmiyor.kasıtlı olarak mı yapılıyor yoksa benim gözlerim mi kör?
alıntı:
Gönderen : OsmanGaziUlu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait hiçbir bilgi yoktur içerisinde hem fikirim bu konu ile ilgili ama dikkat edilirse eğer KRONOLOJİ dahilinde hiçbir tarihi ( Standart diye tabir ettiğimiz kuruluş, yükseliş, gerileme devirleri,savaşlar,önemli olaylar vs vs ) bilgi site içerisinde mevcut değildir. Site Tamamı ile KRONOLOJİDE belirtildiği gibi tarih sıralaması ile aynı ilerleyecektir, bunun hezimetinin nedeni ise siteyi tek başıma yapmamdır. Şu an site demo olarak yayına sokulmuştur localde çalışarak site şu anki durumuna getirilmiştir. Sitenin DEMO olarak yayına koyulmasının en büyük nedeni bu işe bizim gibi gönül verecek kurum, kuruluş ve arkadaşlar ile toplumsal bir çalışma düzenlenerek el ele birlik ve beraberlik içinde ecdada bu çalışmayı kazandırmaktır.
alıntı:
Gönderen : free_x_man1)madem türk tarihini anlatıyor bahsedilmeli.
2)evet.kendisine yakın türk tarihini konu olarak seçmiş bir sitede illaki behsetmeli.
3)bu konuyu başından beri takip ediyorum.
4)bilmeni isterim ki uslubun hiç hoşuma gitmedi.ben senin askerlik arkadaşın değilim
1) Sevgili arkadaşım, site Türk tarihini değil, Osmanlı tarihini Anlatıyor sözüm yanlış anlaşılmasın Türk tarihi Göktürklerden ve Hatta bilmem karşılaştınız mı Tarih Türklerle Başlar derler, ve hatta ilk piramitleri inşa edenlerin bile Türk olduğu söylentileri var bu yüzden Osmanlı Tarihini anlatıyor dedim.
2) hemen biraz üstte belirttim.
3) Gayet Farkındayım takip ettiğinin, bir ricam olacak dikkatli okursan çok sevinirin.
4) Kesinlikle gerginlik yapmayalım arkadaşlar işimiz yürekle biz hoşgörülü bir milleti adaletimiz tüm dünyaya parmak ısırtmış bunu yitirmeyelim.
Sevgili Raziel Kardeşim,
alıntı:
Gönderen : Raziel1. Atatürk çok önemlidir bizim için, ama Osmanlı'nın içinde geçip geçmemesi çok bir önem arzetmez, çünkü o devrin insanı değildir (osmanlının son zamanları hariç)
2. 14.yy tarihi yeni değildir, aksini iddia edenin yüzyıl kavramını anladığından şüphe ederim.
3. bu konuyu başından beri takip etmen iyi fakat bu bizi çok da bağlamıyor.
4. bu tür muhabbetler oldum olası canımı çok sıkmıştır, herkesin konuşması kendine, cursed'in konuşmasında bir iticilik sezmedim ben.
1) Atatürk Milletim için çok önemlidir, büyük bir lider ve komutandır, ve ona çok borçluyuz, Bunun aksini iddia eden aslını inkâr etmiştir. Ayrıca Kullandığın kelime çok yanlış, parmakların sürçmüştür diyorum ben. Asla bu şekilde bir şey söylenemez.
2)Kimsenin bir şey dediği yok.
3) :)
4) Cursed iyidir genç ve ateşli, atalar demiş ki, Atın iyisine “doru” Yiğidin iyisine de “Deli” derler . :)
Arkadaşlar bu site tamamı ile hizmet amaçlı yapılıp yayına sokulmuştur, hiçbir ark niyet içermez ve içeremez ecdadı temsil etmeye çalışan beyaz bir sayfadır. Hiçbir şekilde Kimse Lekeleyemez buna izin vermem ben bu çalışmaya ömrümü adadım gecemi gündüzüme karıştırdım, sadece hizmet için, lütfen beni 1-2 gün geri atmaktansa ileri atmaya gayret gösterelim hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Ya biliyorum sürekli madde madde ilerliyoruz ama kusura bakmayın;
1) Büyük Atatürk'ün bizim için ne kadar büyük olduğunu inan çok iyi biliyorum, sakın bana ders vermeye kalkma bu bir, ikincisi de Osmanlı zamanında Atatürk'ten bahsedilmemesini anlayabilirim diyorum, çünkü o devirde yaşamamış, bizim için dönüm noktası olan 1881-1938 yıllarında yaşamış, dikkatini çekerim.
2) Bazı arkadaşlar yüzyıl kavramını bilmiyormuş gibi geldi o nedenle yazma gereği duydum.
3) bir gülücük de benden :)
4) iyi benzetme!
5) bence iyi iş çıkarmışsınız, tartışmaların olması gayet normal, etkili demek ki
Asla birilerine bi şekilde ders vermek haddime değildir,,, Öğrenci olmadan Öğretmen Olmaya Kalkmam Ben Hala Öğrenci Olma Çabasındayım.
Sevgilerle,
Köşe Yazıları ,Yazı Dizileri ,Osmanlı Mutfağı bölümleri eklendi, bu bölümlerde görev alabilecek ark. aranıyor ... Müracat ::: www.theottoman.org
Ve ayrıca sitede mehter marşları download bölümü açılmıştır....
cursed şu mesajlarına animasyonlu resimleri eklemesen yada kısaca resim eklemesen nasıl olur??Biliyorsun bazı arkadaşlar dial-up bağlanıyor ve en azından bu konuyu açmak için bayağı bir çabalayacaklar zannedersem??
mrcplus a katılıyorum, cursed biraz daha özen gösterirsen iyi olur, aklından çıkmıştır sanıyorum. Yalnız mrcplus, uyarını özel yolla belirtmen anlaşılabilir ama gelip buraya yazman, hoş değil. Konuyu bir güzel saptırmış oldun. Lütfen özel mesajı da kullanalım.
Gerçekten çok güzel ve iyi hazırlanmış bi site yorumu yazmadan önce siteye üye oldum bi gezindim ve aradığım her şeyi en doğru şekilde buldum.Burdan Osman arkadaşada böyle güzel ve yararlı bir site hazırladığı için teşekkür ediyorum. Eleştiriler içinde meyve veren ağacı taşlarlar.
KAtılıyorum sana gökhan .."meyve veren ağacı taşlarlar :) "
her zaman bu böyledir cursed