ya arkadslar sıze bırsey danıscam .ben lens kullanıyorum.ve lazer olmayı dusunuorum.lazerıde polıslık ıcın .acaba polıslıkte sorun olurmu.basvuru formunda engeldır dıo ama abım polıslıge basvurdugnda saglık raporunda abimi hizmetlı muane etmıs :) lazer sadece bılgısayarla bakıldıgında anlasılıyor acaba sadece harf mı okuturlar yoksa bılgısayarla bakarlarmı
Öss den kaç puan aldınız?
- 1
- 2
başvuru klavuzunnu indir internettetn orada detaylı olarak anlatıyor.www.polislik.net
arkadaşlar ösym 4 yıllık klavuzu indirin http://www.4shared.com/file/118687472/e16335f8/tablo4.html
ben konustum 1 kac kısyle sansına kalmıs dedıler .bazılarında dıdık dıdık edıolarmıs bazılarınıda sadece olesıne ustten bakıp tamm dıolarmıs.bende gırmeyı dusunyom .hatta lenslerımle gırcem .
ben konustum 1 kac kısyle sansına kalmıs dedıler .bazılarında dıdık dıdık edıolarmıs bazılarınıda sadece olesıne ustten bakıp tamm dıolarmıs.bende gırmeyı dusunyom .hatta lenslerımle gırcem .Hajı anladığım kadarıyla sen lens kullanıyosun ...
Ben de 2 gün önce Lens aldım ama bir türlü takamadım bunun bir püf noktası varmı?...
ben yaklasık 1 bucuk senedır lens kullanıyorum .airoptix .kutusundan cıkarınca dırek elıne yapısıo dıger elınle ters cevırıp canak seklıne getırceksın sonra gozunu yukarıya dıkıp lensı tam gozunun koselerıne veya ortasına bırakcaksın sonra 2 3 defa gozunu kırp o kendı kendıne ortaya yerlesıo .lenslerınle tozdan uzak dur.denıze havuza gırerkende yanına yedek lens al .basıma bu sene geldı .havuzda lenslerım cıktı:) havuz keyfi beteroldu
- 1
- 2