öss açıklandı. Kaç puan aldınız?
Ben sözel-2 301 aldım.
Yorumlarınız...
öss açıklandı. Kaç puan aldınız?
Ben sözel-2 301 aldım.
Yorumlarınız...
puan'ın iyiymiş;)
bu arada ben yds'den girmiştim ama puanımı göstermiyor?!?
ayar oldum ona, yarın arayıp sorcam ösym'ye ne iş bu diye...
puan'ın iyiymiş;)yok be ya tam sınırdayım okuldan 65 geliyoor :-( 4 yıllık 1 tek sanat tarihi i.ö var puanlar 1-2 puan düşerse iyi olacak. bu arada herkez okuyor herhalde kimse puanını yazmmış
bu arada ben yds'den girmiştim ama puanımı göstermiyor?!?
ayar oldum ona, yarın arayıp sorcam ösym'ye ne iş bu diye...
öss geride kaldı bugün dgs'ye girdim 160 sorudan 145 150 sini yaprım yüksek net bekliyorum.
yok be ya tam sınırdayım okuldan 65 geliyoor :-( 4 yıllık 1 tek sanat tarihi i.ö var puanlar 1-2 puan düşerse iyi olacak. bu arada herkez okuyor herhalde kimse puanını yazmmışbende okicaktım ama gecen sene gitmedim bazı sebepler yüzünden, sınıf arkadaslarımın cogu ilk seneyi bitirdi valla, bi ben kaldım:)
Ben Say-2 362,811 aldım 2052.ci oldum, Say-2 birincisi ise sınıf arkadaşım 4 yıllık, Çağatay Ermiş, gurur duydum onunla, ve sizlerle de paylaşmak istedim.vay be gördüm televizyonda adam ne kitap bitirmiş be.mynette okudum sormak istiyoruum.Adam Sadece Tuvalet için yerinden kalkıyormuş doğrumu?Bu arada süper net yapmışssın tebrik ederim
241 ham puan 71 okuldan gelen 312 yapıyor.kamu yonetımı yazmayı dusunuyorum
TERCİH İÇİN ACELE ETMEYİN ÜNİVERSİTEYE İLK SENEDE GİDECEKSİNİZ DE NE OLACAK BEKLEYİN İSTEDİĞİNİZ YERE GİDİN
sınav sıstemı hersene degısıyo .sorular zorlasıo .hem 1 sene hayatından bosu bosuna gıdıo daha neolsun.ilk senede gırebılmek ıcın herkes bı yerlerını yırtıo bosunamı
benim 4. senem 4 yıllık ne gelirse gideceğim her sene aynı puanı alıyorum.Bölümleri beğenmeye beğenmeye 4 yaptık.İnsanın Kaderinde,nasibinde ne varsa o vardır...
benim 4. senem 4 yıllık ne gelirse gideceğim her sene aynı puanı alıyorum.Bölümleri beğenmeye beğenmeye 4 yaptık.İnsanın Kaderinde,nasibinde ne varsa o vardır...hayatta o kadar bekleyemem, 4 sene sırf unv. girmek için bekliyorsun e bide gircen bir 4te ordan etti 8. zaten bi işe girsen en kral şekilde yükselir yer yaparsın 8 senede...
çalışacaksın bu arada gezersen tabiki aynı puanı alırsın erken gitmekle birşey değişmişyor mezun olduktan sonra boş geziyorsun . biraz daha olgun gitmekte fayda var benim yaşı küçük sınıf arkadaşlarım çok güçlük çektiler o sebepten diyorum hayallerinizi ertelemekten değil yükseltmekten bahsediyorum ben.sınav sisteminin değişmesi de çok önemli değil bilgin silahın olacak ona sahip olursan iş biter.
çalışacaksın bu arada gezersen tabiki aynı puanı alırsın erken gitmekle birşey değişmişyor mezun olduktan sonra boş geziyorsun . biraz daha olgun gitmekte fayda var benim yaşı küçük sınıf arkadaşlarım çok güçlük çektiler o sebepten diyorum hayallerinizi ertelemekten değil yükseltmekten bahsediyorum ben.sınav sisteminin değişmesi de çok önemli değil bilgin silahın olacak ona sahip olursan iş biter.aynen ben okula erken yazıldım 4. senem olmasına karşın yaşım daha yeni 19 oldu. yoksa ben ilk seneden 3,4 bölüme giriyordum.Seneler geçtikçe o puanı almak zorlaşıyor tabi,değişen sistem falan ama kararlıyım gidecem
arkadaşımın puanı
Y-ÖSS-SAY-1 Puanı
Basarı Sırası : ek puan : 282,298
0026059
nasıl arkadaşlar iyi mi ?
say 1 le nereye yerlesmeyı dusunuosn kı
makina bölümü öğretmenliği
galiba Kütahya da tutuyor..bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ?
abine soyle direk puanla suraya gırerırm tercıh yaparım .demesın.basarı sırasına gore yerlestırılecek.verdgm lınkten baksın
Tercih formları açıklanmadan şuan bişey söylenmiyor geçen seneler bunu gördük çok fark ediyor en iyisi beklemek
ben daha seneye gireceğim..
umarım herkes istedigi bölüme girer..