başarılar dilerim,Allah yardımcınız olsun.Kolay gelsin.
ÖSS ye girecek adaylara
- 1
- 2
Bende aramızdan ÖSS'ye girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yardımcıları, haklarında hayırlısı olsun:))
allah razı olsun hepinizden bende bu sene gircem össye
amın ıns kazanırm .sınavada gazi unverstesınde grıorm ıns ugurlu gelır .ilk giriste bu ısı bıtırcem
hep öss hep öss bide yds'cilere dileyin şunuda öksüz kalmayalım be...
elaziglihep öss hep öss bide yds'cilere dileyin şunuda öksüz kalmayalım be...I wish success to you for your important exam tomorrow.I am sure that you can pass the exam easily if you can trust yourself.
Oldumu şimdi
Başarılar dilerim sınavda sana.
arkadaslar ya ben sımdıden cok heyecanlandım kalbım cok hızlı atıo elım ayagım bırbırıne gırdı uffffffff napcam yarın .o kadar calstım ıns sınavda boyle olmam ya
Arkadaşlar sizlere ve girecek olanlara başarılar dilerim, Allah zihin açıklığı versin.
amın arkadaslar su duaları okumak faydalı oluormus 1001 fatiha
4444 tefriciye
161 defa yasin suresinin son ayeti ben yaptım ıns faydasını gorurum
Amin Bende Girecem Hakkı olan kazansın
öss nin arkasına geçeli çok oldu ama hala süper yetnekler süper zekalı insanlar aptlaca rehberlik hizmetleri yüzünden yanlış yerlere yönlendirliyor kısaca öss yüzünden tonlarca gencin hayatı mahvediliyor
Mustafa@PCI wish success to you for your important exam tomorrow.i'm full of trust, but mine isn't tomorrow; it's on june 22nd. thnx m8I am sure that you can pass the exam easily if you can trust yourself.
Oldumu şimdi
Başarılar dilerim sınavda sana.
olmamı
edit:
öss suyu diye bi halt bulmuşlar içeni geçiriyormuş, deneyin bi bakim. belki yds'de de çalışıyordurSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 13 Haziran 2009 21:14
Öss ye giren herkese başarılar..
Seneye bende girecem :S Korkuyorum :))
bence de kork :) ma dicem ama bende korkuyorum 9 10 saat sonra sınav olcam .ıns basarırım ya gercekten adamın basına gelmeden anlasılmıo bu heycan stres uym dıe yataga gırdım amam don don uyuyamadım kalktım pc yı actım bende:)
arkadaslar cokm guzel gecti Allaha sukur bılmıorum hukuk olurmu ama sınıf ogretmenlıgı garantı gıbı.zaman yetmedi bıraz.felsefe sınavın en zor konusuydu bı soruyu 4 5 defa okudum sonucta sos1 de yaklasık 45 50 dakka oyalandım .mat 1 yakalsık 25 26 net turkce 26 veya 27 net ed sos zordu 20 23 arası mat2 5 6 tane yaptım .230 ham puan gelıo
hiko91arkadaslar cokm guzel gecti Allaha sukur bılmıorum hukuk olurmu ama sınıf ogretmenlıgı garantı gıbı.zaman yetmedi bıraz.felsefe sınavın en zor konusuydu bı soruyu 4 5 defa okudum sonucta sos1 de yaklasık 45 50 dakka oyalandım .mat 1 yakalsık 25 26 net turkce 26 veya 27 net ed sos zordu 20 23 arası mat2 5 6 tane yaptım .230 ham puan gelıGeçmiş olsun. İnşallah her şey istediğin gibi olur.
saol darısı dıer arkadasların basına olsun hatta daha ıylerı olsun cıksın aramızdan bırı hukuk kazansın.
geçmiş olsun bizde o yollardan geçtik ama harbi çok oyalanmışsın. keşke biraz kitap okusaydın(bundan sonra öss ye girecek arkadaşlara tavsiyemdir) düzenli olarak kitap okusunlar. ben rus edebiyatı okuyarak öss kazandım. ve sınavım bittiğinde bir saat zamanım vardı. seneye sınavlara girecek arkadaşlar okuyabildikleri kadar roman ve benzeri kitaplar okusunlar. yazın sayısal ders olarakta geometri çözsünler.
burada hukuk okuyanlar yok değil tabi ki.
hiko91amın arkadaslar su duaları okumak faydalı oluormus 1001 fatiha=)
4444 tefriciye
161 defa yasin suresinin son ayeti ben yaptım ıns faydasını
ewt ya sos 1 benı cok oyaladı.sosyalın yuznden mat 2 ye fen 1 e zaman kalmadı:):)turkceyıde full paragraf yapmıslar anasını satim
- 1
- 2