Arkadaşlar lise 3'teyim hafiften öss sıkıntısı falan başladı. :) Düşünürken aklıma geldi. Sınava girdikten hemen sonra bir grup (5 - 20 kişi arası) halinde çalışarak Ösym'nin server'ine girip notlarımızı değiştirmemiz mümkünmü? Yakalanma olasılığımız ne kadar.
Ösym'nin server'ine girmek
- 1
- 2
çok uçtunuz inin;
öyle bir server'ı internete açarlar da sizde onu bulur yaparsınız
yakalanma şansınız sıfır çünkü böyle birşey yok
arkadaşım öss ye daha çok var.bence sen bunları düşüneceğine otutup ders çalışsan alamayacağın deerece yok bence...yeter ki inan... Bu arada oyundan bilgisayardan vazgeç demiyorum çünkü ben de hem oynadım hem kazandım ... önemli olan dengeyi kurmak. bu rada nereyi kazandın dersen Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü...
imkansız değildir elbet bir yolu vardır ama bence de fazla uçmayın:)
Hayır kazancağımı biliyorum zaten fakat arada bir ya kazanamazsam diye düşünüyorum.
sen ösym nin sitesine gir seni zaten harward bilgisayar mühendisliğine direk alırlar sen kafana takma:D
sen ösym nin sitesine gir seni zaten harward bilgisayar mühendisliğine direk alırlar sen kafana takma:Linki tıkla siteye sende gir. www.osym.gov.tr Şimdi harward'amı alacaklar yani
anladın sen:D:D:D hackten bahsediyorum
imkansız değildir elbet bir yolu vardır ama bence de fazla uçmayın:)
Bir yolu yok arkadaşım sınav kitapçıkları basılmaya başlandıktan sonra basımevinde sıkı yönetim uygulanıyor.Çalışanlar 40 gün evine gitmiyor
ösym'nin internet sitesinden başka bir kaydı yok burası sadece bilgi amaçlı burayı hacklesenizde ösym zaten bu site üzerinden bir işlem yapmıyor sınav kağıtlarınız notlarınız herşey 10 sene boyunca arşivli
Olurda bir iş karıştırıp yakalanırsanız?
sınav iptal olur milletin hakkını gaspedersiniz
kitap basım giderleri cebinizden çıkar
hapse girersiniz
sicilinize işlenir bir daha üniversite hakkınız olmaz.
Hayır kazancağımı biliyorum zaten fakat arada bir ya kazanamazsam diye düşünüyorum.kazanacağını biliyorsan böyle şeylerle uğraşmana hatta düşünmene gerek yok.kendine güveniyorsun demektir.çok klişe olacak ama inanmak başarmanın yarısıdır.ben kocaeli üniversitesi inşaat mühendisliği bölümündeyim.istanbulda oturuyorum.sana tavsiyem bu tür şeylerle uğraşıp hiç kafanı bulandırma.otur adam akıllı çalış ve üstüne basa basa söylüyorum ŞEHRİNDEKİ ÜNİVERSİTEYİ kazanmaya bak.ben daha bir dönem(o da yaklaşık 4 ay falan) geçirdim evimden uzak,sana yemin ederim ömrümden en az üç sene gitti.kafanı hiçbir şeye takma.çalış çalış çalış çalış çalış.....
kitapçıkların parasını öder hiç aklıma gelmedi o ceza sicil iptal fln gldide üstüne kitapçık para sı aklıma gelmedi bide bu kitapçıklar ne kadar tutuar
öğrencilik zamanımda böyle bir olay olmuştu bir adet kitapçık çalınmış sınav iptal olmuştu.o sene iyi ki ben girmemişim emekler heba olurdu.
Pardon ...Liseden mezun olduktan 6 sene sonra olmuş
soruların bulunduğu 3 depodan biri olan marmara üniversitesi ilahiyat fakültesi deposunda saat 16:00 sularında düzenledikleri sınav evraklarının içinde bulunduğu çuvallardan 25.kurye torbasının yırtık olduğu farkedildi.yapılan sayımda çuvalda 10 tane olması gerekn kitapçık poşetlerinden 2 eksik çıktı,soruların sınıf önünde duran güvenlik görevlisinin yemek yemek için ayrıldığı sırada çalındığı düşünülüyor.
2 Mayıs 1999
Böyle kısayoldan iş yapma düşündeki uyanıklara pcyi vermemek gerekiyor.
İpini koprana uyanık çözüm üretip kısayoldan dönmek istiyor.
Biraz aklını kullansan böyle saçma birşyin olmayacağını biliyorsun o soruları hazırlayan kişiler bile dağıtıp kullanamıyor.
sunuculara koyacak kadar saf değil ösym!
Sen okuma bence ilerde üni kazanıp gene bu kafayla üniversitenin öğrendi dbsini bile girip değiştirmeye kalkarsın ondan sonrada adın çıkar. O sistemlere erişimlerin bütün logları tutuluyor.
Biraz mantıklı olun zor değildir sanırım mantıklı düşünmek!
Böyle şeylerle uğraşmayıp ders çalışırsan server'a merver'a gerek kalmaz...
Arkadaşım.. Millet Bu İş İçin 30-40 Kişi Ugraşıyıyor.. Fakat Servere Giremessin..Çok Zor Birşey.. Anca Dos sAldırısı Yaparsanız Belki %10-20 İşler.. Çok Kişi İle Yaparsanız Etkili Olur.. Ama Servere giremessiniz..
anlatamıyorum ki saldırı yapabileceğin böyle bir sunucu yok internet sitesi bilgi amaçlı ösym burayı öğrenciler için güncelliyor kendi sunucuları internet paylaşımına kapalı
dDoS saldırısı yapıp yıkman için de ip'leri ayrı olan 5000 adet zombi pc gerek.Ayrıca bunu yapıp yıksanda yarım saatte yedeğini yerine koyarlar
Çok istiyorsanız buradan girin ösym'nin döküman arşivi burada eski sınavlara ait sorular da bulunuyor.
Ösym ftp serverSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 05 Şubat 2010 03:55
eğer bunu başarırsanız zaten herhangi bir özel üniversite sizi burslu okutur öyle bir iş için o serverı uzun süre dinlemek lazım ne nereden yapılıyor...
Sen okuma bence ilerde üni kazanıp gene bu kafayla üniversitenin öğrendi dbsini bile girip değiştirmeye kalkarsın ondan sonrada adın çıkar. O sistemlere erişimlerin bütün logları tutuluyor.Size kimse benim hakkımda böyle konuşma hakkını vermiyor. Bu günün yarınıda var. Bu gün belki böyle düşünüyorum fakat her düşünce yanlış olsa bile insanın kendini geliştirmesine fayda sağlar ve başarıya götürür. Senin dediğin laf aynen şuna benziyor. Bir öğrenci matematik sorusunu çözemiyor. Öğretmen buna hemen sen hiç okuma diyemez. Dikkat ediyorum her cevabınızda böyle sert çıkıyorsunuz. Bu kadar sert kırıcı cevaplar vermekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Ben daha yolun başındayım fakat siz yolun yarısını geçmişsiniz. (meslek konusunda) İleride sizden daha başarılı olamayağımı nerden biliyorsunuz.
Biraz mantıklı olun zor değildir sanırım mantıklı düşünmek!
Unutmadan ösym'nin serverine girmek gibide bir ihtiyacım yok zaten çalışkan bir öğrenciyim.
bencede günde 2 saat bakarsan zaten kazanırsın gerçekçi olmak lazım