otamatik güncelleştirmeler hakkında

HPQ-User
29-01-2010, 10:49   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ömer sormuş:
arkadaşlar ben eskiden otamatik güncelleştirmelerim otomatikti ve bana yazılım sahteciligi olayını çıkardı bende formatla düzelttirdi bana dediler bana bildir ondan sonra yükle şeçenegini yap dedi bende baktım yüklenecek güncelleştirmelere boyut 70 mb bayagı bir güncelleştirme var o yazılım sahteciligi uyarısını çıkarmamak için hangi seçenegi yani hangi güncelleştirmeyi yüklemesin iptal olsun baktım windows orjinal ürün avantajı bildirimi var hemen iptal dedim  sonra güvenlik ve office güncelleştimeleri var sizce bu seçenegi kaldırmam yeterlimi yazılım uyarısı vermemesi için yok sa başka bir güncelleştirme varmıdır bir de sizce yüklüyümmü güncelleştirmeleri bayagı bir birikmiş 70 mb yer kaplıcak sizce yüklüyüm mü

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel core
1 gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

himmety
29-01-2010, 11:39   |  #2  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

eğer windows ve ofisin orjinal değilse sp3 yüklü değilse onu yükle. windows için orjinal ürün avantajı bildirimini yüklemden diğerlerini yükletmiyor, yükletsede bir şekilde onların içinde yine yüklüyor. yani yine yazılım sahteciliği uyarısını alabilirsin. belki onada bir çözüm bulunmuştur. ben orjinal kullandığım için öyle bir sorunum yok.

Erhan Tiryakioğlu
29-01-2010, 12:04   |  #3  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Eğer Orjinal değilse zaten neredeyse tüm güncelleştirmelerin içinde gizlice bilgisayarınıza lisans doğrulama yollanır yani kaçış olmaz himmety'nin dediği gibi SP^yükleyin ve hiç bir güncelleştirmeyi almayın ancak size önerim Windows 7 Olacaktır.