merhaba dostlar bir oto cd çalar aldım. fakat orjinal cd dışında hiçbir cd yi uzun süreli çalmıyor sanki kültür bakanlığı bu işe el koymuş gibi. değişik hızlarda yazmayı ve değişik marka cd leri denedim ama olmadı.3-5 dakika çalıp eror veriyor.önereceğiniz bir writer proğramı veya yöntem varmı teşekkürler
oto cd çalarda kopya cd çalamıyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba CD'ye Track mi yoksa Mp3 Olarakmı Çekiyorsun.Eğer MP3 Çekiyorsan aldığın oto cd çaların mp3 özelliği varmı...ve çektiğin cd marka nedir.....CD Çaların Markası ve çektiğin Writer programında sorun olabilir....Hangi Programla Yazıyorsun.....
Kolay Gelsin...
+1 birde sidilerini kapatmalısın
teybin markası çok önemli...yeni mp3 çalan Sony lerin sorunsuz okuduğunu biliyorum. Teybinin özelliklerinde CD-R ve CD-RW okur var mı bakmalısın. Bunun cd markası veya programla ilgili olacağını sanmıyorum.
Oto teybinin desteklediği medyalar çok önemlidir.Örneğin bir teyp CD-R veya CD-RW okuma özelliği yoksa kopya CD'leri okuyamaz.bunun nedeni teybin lazer kafasının yetersiz güçte olmasıdır.Onun için ya Orjinal CD dinleyeceksiniz ya da yeni bir teyp alacaksınız.