selam degerlı sıte sakınlerı
vıtrınde teshır amaclı kısa bır sure calısmıs ECD pıyasa fıatı ortalama 475/ıla 550 lıraya ortalama satana
gore degısmekte sızın ıcın arastırdım
12v 220 v calısma ozellıgı
Fıat ::::::: 250 lıra
resmı
ıst elden teslım //////-------05462066240------7/24 bılgı ıcın (E/Q ıslemcılerle takas olur )
[url=][/url]
oto ve ev ECD buyuk ekran 12volt ve220v (resımlı )
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Ayrıca bir ekran anlatılırken voltaj değeri yerine markası, modeli, ekran boyutu söylenirse daha makbul olur.
Yıllanmış Üye
1,412 mesaj
ECD ekran diye bir şey yok demek istiyor arkadaş. LCD mi demek istediniz?
Ayrıca bir ekran anlatılırken voltaj değeri yerine markası, modeli, ekran boyutu söylenirse daha makbul olur.degerlı kardesım pıyasada 50 tane markası olsa yazıyım 2 marka var zaten yenı model serısı
premıyer 2 boyu var soruyorsanız bırı 7 ınc bırı 10 ınc bılgıden uzaksınız anladıgım kadarıyla
21cm esas boyu ama 10 ınc gecer genelde selamlar
kaptan
Yıllanmış Üye
1,412 mesaj
Düzenlendi.
Son Düzenleme: ekran kartı ~ 04 Haziran 2011 00:40
ne nedır dostum butun bılgısı resmı her seyı yazıyoPardon tam olarak soramadım galiba ?
neyı soruyosunuz anlamadım eksık bır sey varsa eklıyım
selamlar---------------------- kaptan ----------------------------
Sizin başlıkta yazdığınız ECD buyuk ekran başlığınındaki ECD nedir onu anlamadım ?
Büyük ekran olduğunu anladım ama ECD ne onu hala anlayabilmiş değilim ?
Pardon tam olarak soramadım galiba ?kardesım gece gece dalgamı gecıyosun kafamı buluyosun ılanı gordugun halde
Sizin başlıkta yazdığınız ECD buyuk ekran başlığınındaki ECD nedir onu anlamadım ?
Büyük ekran olduğunu anladım ama ECD ne onu hala anlayabilmiş değilim ?
oto tv dıyorum harf hatası LCD olucak ecd yazmısız daha neyı anlamaya calısıyosun
anlamadımkı hıcmı hayatında bu tv gormedın butun vıtrınlerde var resmıde
ne yı anlamıyosun
---------------------kaptan -------------------------------------
selam degerlı sıte sakınlerı
vıtrınde teshır amaclı kısa bır sure calısmıs LCD pıyasa fıatı ortalama 475/ıla 550 lıraya ortalama satana
gore degısmekte sızın ıcın arastırdım
12v 220 v calısma ozellıgı
Fıat ::::::: 250 lıra
resmı
ıst elden teslım //////-------05462066240------7/24 bılgı ıcın (E/Q ıslemcılerle takas olur )
[url=][/url]