İnternet ayarlarından otomatik tamamlamayı iptal ettim ama bugün yazdığım site adları ben yazmadan çıkmaya başladı. Mesela "www.m" yazıyorum; hemen "www.memurlar.net.url" oluyo. Bir de sonundaki url ne anlamadım. Otomatik tamamlama zaten iptal durumdayken site adları nasıl tamamlanıyo? Bunu nasıl iptal edebilirim? Herkese hayırlı akşamlar...
Otomaik tamamlama
30 kişi bakmış, bi cevap yazan olmamış. Ne forum ama?
selamun aleyküm kardeşim mademki tamamlamasını istemiyon
ozaman sana ccleaner diye program var onu tavsiye ederim
tam aradığın tarza olduğuna eminim bende kullanuyorum çok memnunum allah yardıncın olsun allaha emanet ol
ccleaner bütün registry ve sistemin kullanmadığı veya bozuk olan parçalarını ayıklayıp silen bir program. Kullanmanı bende tavsiye ederim.
onun dışında bilgisayarında casus yazılım veya spyware olabilir. güzel bir antivirus ve ad-aware programı ile temizlemeni tavsiye edicem.
cleaner zaten var, sistem geri yükleme yapsam değişir mi? Dünden beri oluyo çünkü, mesela adres çubuğuna "w" yazıyorum; "winamp.lnk" oluyo. kafayı yiyicem ya
geriyükleme noktan varsa onuda deneyebilirsin.
Geri yükleme yaptım. O sorun bitti, şimdi de görünüm ayarlarından yazı şeklini inceltemiyorum. Kalın yazılı hepsi
ayarları iyice incele orada seçeneklerde sorununu halledecegin yerler mevcut
tam sorunun ne yazarmısın
masa üstündeki kısayolların adı, pencerelerin adının yazdığı yerler vs... her yerde yazılar koyu yazılı, ince olsun diye ayarlıyorum olmuyo.
sen ayarlarımı bozdun
anlayamadık
durduk yere bozulmaz
valla ilk anlattığım sorundan kurtulayım diye sistem geri yükleme yaptım ondan sonra oldu
sen bence xp yi baştan kur.
ayarların bozulmuş
bulacan o zamana link bul netten indir
Otomatik tamamlamayı engellemek için:
Internet Seçenekleri ne girin.
İçerik sekmesine geçin.
Otomatik Tamamla başlığı altındaki Ayarlar butonuna tıklayın.
Tamamlanmasını istemediğiniz kategorinin yanındaki işareti kaldırın.Tamam a tıklayın.
ayrıca o sondaki .url uzantısı, sizin masaüstünüze www.memurlar.net adresinin kısayolunu yerleştirdiğinizi gösterir.Winamp.Ink in çıkması da, masaüstünüzde winamp kısayolunun bulunduğunu gösterir.
tuncabOtomatik tamamlamayı engellemek için:valla söylemeden edemiycm, tuncab arkadaşımın dediği aklınıza gelmedimi. tamam olabilir diyecm de bazıları var, imzasında ikide birde bilgisayar uzmanı eğitimci yazılım uzmanı vs vs diye ne yazacağını şaşırıyor
İçerik sekmesine geçin.
Tamamlanmasını istemediğiniz kategorinin yanındaki işareti kaldırın.Tamam a tıklayın.
arkadaş renkler bozuldu da diyor ama jeomania
iyice bu konuyu baştan okurmusun
okudum onun da çözümü var eğer düşündüğüm gibiyse..
ilk olarak performans seçeneklerinden en iyi görünüm için ayarlayı seçecek, sonrada; masaüstünde sağ klik özellikler masaüstü masaüstünü özelleştir butonu web sekmesi en altta masaüstünü kilitle seçeneğinden ticki kaldır uygula de tamamdır
düzelmezse veya pencerelerde fln yazılar büyük görünüyorsa bu sefer görüntü özelliklerinde görünüm sekmesinde yazı tipi boyutu var onu normal yapacak. renkler içinse aynı yerde gelişmiş var onun ayarı da orda..
ya işte bunları tektek nereye yazacan işin gücün yokta
o kadar uzun yazamam gitsin format çeksin daha iyi valla
tertemiz xp pro+sp2+birde image al ghostla gitsin ne ugraşcan
jeomaniaOtomatik tamamlamayı dünkü çocuk da bilir. O kadar da değil artık. Onu yaptığım halde adresler tamamlanıyordu.tuncabOtomatik tamamlamayı engellemek için:valla söylemeden edemiycm, tuncab arkadaşımın dediği aklınıza gelmedimi. tamam olabilir diyecm de bazıları var, imzasında ikide birde bilgisayar uzmanı eğitimci yazılım uzmanı vs vs diye ne yazacağını şaşırıyor
İçerik sekmesine geçin.
Tamamlanmasını istemediğiniz kategorinin yanındaki işareti kaldırın.Tamam a tıklayın.Bu arada uzun uzun anlattığın için de teşekkür ederim arkadaşım...