Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı şaşırdım cdrom ile ilgili olduğundan buraya konduruvereyim dedim...
Sorunum ise eskiden cdroma bir cd taktığımda otomatik olarak açardı oyun film yada müzik olarak şimdi ise açmıyor bilgisayarımdan anca cdroma tıklayınca aç dediğimde içindeki klasörleri gösteriyor...Ben onu istemiyorum eskisi gibi cdyi tanımasını istiyorum otomatik olarak seçme mönüsü çıktığında misal media playerı yada başka birşeyi ordan seçerek yapmak istiyorum...
Anlayacağınız biraz uzattık cdyi takartakmaz otomatik olarak algılamıyor cdrom illa tıklayınca açıyor ben ilk kullandığım gibi cdromdaki cdyi açmasını isteyom...
Acemiyiz kusara kalmayın...Bu arada xp kullanıyorum lg cd-wr var...
Otomatik açma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarımı aç cd-rw ye sağ tıkla özellikler de otomatik kullan sekmesi var yukarda tıkla uygulanacak eylem seç radyo düğmesini tıkla dosyaları görüntülemek için klasör aç ı seç uygula de tamam de olması lazım cd yi tak çıkan pencerede yine dosya aç filan seç işte hep böyle yap diye bişi var aşada onu tıkla tamam de
Uğur radyo yok abi baktım da...Müzik dosyaları,resimler,video dosyaları,karışık içerik,müzik cdsi,boş cd diyor...Hangisini yapcamki...
dostumbendede aynısı oldu ama bilgisayarı kurdum düzeldi cünkü yeni bir cdrw taktığın için oluyor
Yooo bilgisayarı yeni aldım aldığım gün otomatik açıyordu şimdi açmıyor...Nedense...Daha hala çözemedim... :(
Kısa şekilde anlatacam...
Cd'roma sağ tıkla özellerikler penceresinde otomatik kullan seçeneği var...
benim anladığım kadarıyla @UUguRR haklı
ama @chip_recep herhalde sorunun cevabını bulacak gibi
1- bu arada radyo dediği yuvarlak olan seçim kutucuğu (aşağıda), radyo resmi falan diil
alıntı:
Müzik dosyaları,resimler,video dosyaları,karışık içerik,müzik cdsi,boş cd diyor...Hangisini yapcamki...
2- Hepsini Ayrı ayrı yapıcan