Arkadaşlar Böyle Bişi yapmam mümkünmü acaba oyle bi cd olacak ki bütün anakart driverlerini ekran kartı driverlerini ve diğer gerekli olan driverleri bi cdnin içine atıcam cd yi sürücüye taktığım zaman ise cd direkt orjinal cd gibi açılacak mesala anakartın driverlerinin ne olduğunu bulacak bende setup deyip kurucam bu ekran kartı içinde geçerli böyle bişi yapmam için nasıl bi program lazım veya nasıl yapacam YARDIMLARINI BEKLİYORUM
otomatik driver cd acil yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım yukle butun anakart driverlerini cd'ye cd'yi orjinal cd gibi açman mumkun hemde kendisi açılacak ama direk açılırda 2 türlü olur 1.cisi bu konuda proğramlar var ama demo otmatik açıldığında kendi reklamını da yapıyor görüntü seni tatmin etmez sannediyorum.
eğer kendim yapayım diyorsan su dediğin sistemi visul basiz vs. gibi bir yazzılım dili bilmen lazım.2 bir yol var cd'yi otmatik açayız ama cd içindeki göruntuleri html kodu ile yazılır o şekilde olur ama v.b. yazılımı gibi kusursuz olmayabilir.
Biraz kafa patlatirsan olur. Sürücüleri yüklemek icin CD'ler üzerinde *.inf dosyalara ve gerekli alt klasörlere ihtiyacin var. Bu sekilde sürücüleri otomatik yükleyebilirsin fakat diger Setup.exe vb. programlari calistirman icin bir program yazmalisin.
Diger bir yöntem: Windows Setup CD'si hazirlamak. Windows 98'de oldugu gibi WinXP dede komple bir Setup CD veya DVD(!) hazirlamak mümkün. Windows kurulurken bütün gerekli sürücüleri ve Setup'lari calistirmak mümkün. Bu konuyu bir yerde okumustum, fakat nerede okudugumu hatirlayamiyorum.
Aslinda Chip dergisinde bu konu islenebilir. Degil mi?