meryant sormuş:
Ekrandaki Bilgisayarım özellikleri seçeneğinde görünen Otomatik Güncelleştirmeler kısmında Güncelleştirme Otomatik önerilir olan seçenek seçili konumda ancak bu kısıma müdahele edilemiyor, çünkü pasif (silik) konumda. Bunu ne yaptım ise çözemedim, bütün seçenekleri yaptım ama olmadı, format atmakta istemiyorum, bu seçenek olmasına rağmen güncelleştirmeler yapılamıyor sorun çıkıyor, format atmakta istemiyorum, bilgisayarım biraz hantallaştı, virüs var diye düşündüm ama tüm taramalarda virüs çıkmadı, bu konuyu microsoft yetkilisi ile de görüştüm onun çizdiği yoldan gittim ama olmadı. Bence windows içinde sistemi kapatan bir olay var ama ne, bu olay merakımdan dolayı IE8 in yeni sürümünü yüklemek istememden dolayı oldu, önce IE7 yükledim sonra IE8 i yüklemek istedim ama zaman yetmeyince bilgisayarı kapattım ertesi gün baktığımda güncelleştirme pasif ve bilgisayar çok yavaşlamıştı, biraz olsun yavaşlama sorununu ortadan kaldırdım ama güncelleştirme pasifleşme olayını kaldıramadım. Bu kurum bilgisayarı ama başkalarının müdahalesine kapattım, bağımsız konumda yani... Saygılarımla...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows 5.1 Service Pack 3, Makine Türü : AT/AT COMPATIBLE, BISO Sürümü : IntelR - 42302e31, İşlemci türü: x86 Familiy 15 Model 2 Stepping 4, GenunieIntel, Bellek 504 MB, Anakart : Intel, Ekran kartı: Onboard, Ofis Yazılımı: 2003 Versiyon
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)