Arkadaşlar otomatik güncelleştirmeleri msconfig ten kapattım açılışta açılmasın diye bi bakıyorum kapanmış otomataik güncelleştirmeler açmayı deniyorum özür dileriz burdan açamazsınız diyor bir denetim masasından açın diyor oraya giriyorum ordan aç uygula-tamam- diyorum gene açılmıyor ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
Otomatik Güncelleştirmeler Açılmıyor Yardım!
Arkadaşım senin söylediklerinin aynısını yaptım sonra başlat dedim yine olmadı ve başka bir sürü yöntem denedim ama yine olmadı intte arattım trojan dan falan bahsediyorlardı bişi anlamadım bana şöyle güzel bir şekilde %100 garantili bir çözüm sunan varsa lütfen söylesin
msconfig den tekrar aktif et
msconfig den aktif ettim ama gene olmadı ve de geri yükleme oluşturmadım msconfigden önceden devre dışı bırakmıştım şimdi ihtiyacım oldu ama aktif edemiyorum msconfigden aktif yapmama rağmen başka bir çözümü olmalı acil yardım lütfen ihtiyacmı var!
Arkadaşlar başlat çalıştırdan regedit dedim sonra hizmetlere girdem otomatik güncelleştirmeyi etkin yaptım ama başlat deyince bu aşağıdaki hatayı veriyor sorun sizce ne olabilir
başlat menünü klasik yap başlata gir orda windows uptate war ordanda yapabilirsin manuel olarak