konu güncelliğini yitirdi
otomatik olarak sevap kazanmak için ;
Kesinlikle,bu kampanya ilk başladığı zamanlarda 1-2 hafta her gün internetteyken,F5 yapıyordum o sitede..
Son zamanlar unuttum gerçekten,neredeyse hiç basmamıştım..Hatta bitti sanıyordum..
Göreve devam ediyorum yeniden..:))
Verilen link açık kalsın, gelip gidip F5e basın arkadaşlar..
Nasılsa internetteyken birçok şey yapılabiliyor..
Msn`de arkadaşın mesajını beklerken,forumda durgunluk olunca,müzik dinlerken vs.. gidin 2-3 saniye ara ile F5 yapın..
Herkes F5 tuşunu koparana kadar devam etmeli..!!
Açılış sayfası yapmıştım da F5 aklıma gelmemişti:P Teşekkürler şimdi böyle devam edelim.
arkadaşlar yazdıklarımın tamamı okunmamış veya tam anlaşılmamış galiba
madde 2 ;
- link belirli aralıklar ile kendini yenilemekte (refresh) .her yenilemede farklı bir yere farklı bir sponsor tarafından yeni bir bağış yapılmakta
(F5 e gerek yok , bağış sınırlaması da yok ( her yenilemede yeni bir bağış yapılıyor))
elvis32Sürekli aynı IP'den bunu yapıyoruz, sorun olmuyor mu? Yani aynı kişi sabahtan akşama kadar F5 ile aynı sayfayı tazelemesi yeterli mi?buna katılıyorum aynı ıp den bence yapınca bir sonuç elde edilemez,sponsorlar batar ozamn arkadaşlar...ama umarım ıp önemli değildir bende dediğinizi yapıyorum.Son Düzenleme: TT06 ~ 27 Mayıs 2006 11:38
umarım önemli diildir.en az 100 kere F5 e bastım.
IP'den dolayı sorun olacağını sanmıyorum. Her yenilemede sponsor ve okul adı değişiyor. Bence her bir bağış miktarı küçük rakamdır ve böylece sponsorlarda sıkıntı çekmez.
shehsuvararkadaşlar yazdıklarımın tamamı okunmamış veya tam anlaşılmamış galibaKendine yenilediği süreyi ölçmedim..madde 2 ;
- link belirli aralıklar ile kendini yenilemekte (refresh) .her yenilemede farklı bir yere farklı bir sponsor tarafından yeni bir bağış yapılmakta
(F5 e gerek yok , bağış sınırlaması da yok ( her yenilemede yeni bir bağış yapılıyor))
Ancak F5 yaparak daha kısa zamanda daha fazla yapmak mümkün..
Ben bunu anlatmak istedim..
Link kendini hadi atıyorum 1 dakikada bir yenilesin, biz F5 ile o 1 dakika içinde yaklaşık 30 kere yenileyebiliriz sayfayı..!!
Bunu her tıklayan sevap kazanmış oluyor mu bilemem ama ben de üzerime düşeni yaptım, hayırlı olsun.
Gerçekten sürekli olarak bağışlar gönderiliyormu acaba merak ediyorum...
Abi ya bu kadar bağış yapıldığını sanmıyorum yaaa ne bileyim deli para verir sponsor o zaman.....;)