Hayırlı günler arkadaşlar;
Bilgisayarımı uzun bir süredir açmamıştım. yaklaşık 10 gün kadar.
ikinci bir oturum oluşturdum( sınırlı ). Bilgisayarımı tekrar başlattım ancak benim yönetici olarak olan oturumum silinmiş yerine yeni açtığım oturumu yönetici olarak göstermiş. dolayısıyle bütün verileri silmiş eski oturumdaki. verileri tekrar nasıl geri getirebilirim? ya da eski oturuma nasıl geri dönebilirim?
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Oturumu geri getirme.
Bilgisayarını yeniden başlatım F8 e bas sürekli orda güvenli modu seç . Administrator seçeneği çıkıcaktır . ona tıkla ve kullanıcı hesaplarından ayarlarını kontrol et [email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email] nin dedği gibi verilerini burdanda görebilirsin. bide tam işe yarıcakmı bilmiyorum Sistem Geri Yüklemeden 10 gün önceki sisteme geri dönmeyi dene ama bu sana sadece bi müddet yardımcı olabilir geri dönüş yaptıktan sonra verileri kurtarmaya bak
önemli değiil kolay gelsin kardeşim .
önce onu sınırlı hale getir . eski oturumunu yönetici hale getirip onuda yönetici hesaplarından yapabilirsin.
hmm. sorunun anlıyabildim tam anlamıyla şuan diğer hesaıbını görebiliyormusun . sanırım bu sorunun cevabı hayır . ve eğer bilgisayarındaki verileri kuratabildiysen yeni bi oturum aç ve onu yönetici hale getir . diğerinide sınırlı hale . ama bak kesinlikle verilerini kurtar kesinlikle daha sonra da bi format at bence . ama verilerini kurtar kesınlıkle