Outlook 2010 Auto Hatırlatma (Özelleştirme)

Kara Hilal
11-05-2011, 22:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhabalar;

Arkadaşlar ben Mx outlook 2010 kullanıyorum. Çalıştığım iş yerinin 550 şubesi var. Ben günlük olarak 1650 mail filan yapıyorum. yani günlük bir şubeye 3 mail atıyorum. Bu maillere şubelerden cevap bekliyoruz ancak şubeler de yoğunluktan verilen tarihte geri dönüş yapmıyorlar. Diyelim ben bu gün mail attım 5 gün sonra şubenin cevap vermesi gerek. şube cevap vermediğinde ona otomatik hatırlatma gönderebilirmiyim. şu tarihte gönderilen maile cevap vermediniz diye. çünkü aşırı yoğun olduğum için kontrol şansım çok az. outlok verilen tarihte maile cevap vermeyen şubeye otomatik olarak hatırlatma göndersin istiyorum. Bunu bu şekilde özelleştirebilirmiyim. bir yöntemi varmıdın. Maile cevap veren şubaleri ayırıp cevap vermeyenlere nasıl hatırlatma gönderttirebilirim outlooka. manuel yaptığımda aşırı zaman kaybım oluyor.

sayg.

ekran kartı
11-05-2011, 23:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Öyle bir şey yok maalesef.

Kara Hilal
12-05-2011, 13:05   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Peki bunu macro yazarak yapamazmıyız. Macro düzenleyebiliyorum ama yazamıyorum. Eğer macro yazabilirsek günü geldiğinde macroyu çalıştırırım. o da işimi görmüş olur. Macroyu ilgili konu başlıkları ve otomatik signature ile ilişkilendirdimmi olur diye düşünüyorum. Ama malisef macro bilgim yok.