http://img518.imageshack.us/my.php?image=adszpp7.png
Arkadaşlar yukarıdaki resimde yazılan bir mesajı nasıl gönderiyoruz?
http://img518.imageshack.us/my.php?image=adszpp7.png
Arkadaşlar yukarıdaki resimde yazılan bir mesajı nasıl gönderiyoruz?
Dosyadan gönderi seçiyorum sonra posta alıcısınayı seçiyorum ama olmuyor
gerekli ayarları yapman lazım yani pop3 desteği olan bir mail adresi olması lazım ad soyad giriyorsun sonra email şidresi smtp server filan ayarları yapınca ondan sonra mail gönderme ekranın yani senin resmini verdiğin ekranda gönderebiliyorsun yoksa yolla demekle yollamıyor
Evet :) Gmail hesabınız varsa Outlook Express'i destekliyor. Hatta yazayım da bilgilerini, hesabınız yoksa da açarsınız kullanırsınız :)
Gelen posta : pop.gmail.com
Giden posta : smtp.gmail.com
Hesap adınız: adınız@gmail.com
Giden posta sunucusu kimlik doğrulamasını seçiniz ve Gelen posta ile aynı ayarları kullan şıkkını işaretleyiniz.
Gelişmiş sekmesinde de, SMTP : 465 , POP3 : 995 olarak ayarlayıp, her ikisi için de SSL işaretini seçiniz.
Hayırlı olsun :)
erkancgerekli ayarları yapman lazım yani pop3 desteği olan bir mail adresi olması lazım ad soyad giriyorsun sonra email şidresi smtp server filan ayarları yapınca ondan sonra mail gönderme ekranın yani senin resmini verdiğin ekranda gönderebiliyorsun yoksa yolla demekle yollamıBu bahsettiğiniz ayarları nasıl yapabilirim?
hangi mail adresini kullanıyorsun öncelikle bunu belirt çünkü tüm sağlayıcılar pop3 desteği vermiyor. örneğin hotmail bunu sağlamıyor daha doğrusu ücretli veriyor fakat gmail ücretsiz sunuyor.
Giden posta sunucusu kimlik doğrulamasını seçiniz ve Gelen posta ile aynı ayarları kullan şıkkını işaretleyiniz.
Gelişmiş sekmesinde de, SMTP : 465 , POP3 : 995 olarak ayarlayıp, her ikisi için de SSL işaretini seçiniz.
arkadaslar bende gmail yoktu neyse aldım hotmaılden olmuyomuş maıl gitmiomuş denedim gerçide...gelen posta giden posta hesapa dı falan onları yaptım ama kımlık dogrulaması falan dıo bır arkadas onları anlamadımda yapamadımda.bana bırınız yardım edın onemlı bır maıl atmm lazım
kimlik dogrulamasını bulamadım..nerden bulcam?açıkça anlatrmısın.acelam var.