Outlook ve Thunderbird den mail alamama!

scesital
11-02-2009, 11:12   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

arkadaşlar merhaba,

pop3 maillerini normal alırken , birden bire bilgisayarda mailler outlook ' a düşmez oldu. Sağ alt köşedeki gönder/al bilgilendirmesinde  "1/13 mail alınıyor" diyor ancak sunucudan mailler inbox ' a düşmüyor.

hesap ayarlarında , "hesap ayarlarını sına" seceneği sorunsuz çalışıyor , hatta web mail üzerinden kontrol ettiğimde sınama postaları ve diğer gelenler inbox' a düşüyor ama outlook bu verileri indiremiyor.

Outlook 2003 - Outlook Express 6 - Thuderbird posta istemcileri ile denedim ancak mailler bu programların hespsinde sunucudan mailleri cekemiyor.

Ama outlook veya thunderbird den mail gönderebiliyorum.

işin garibi mail alamıyorum ama mail gönderebiliyorum.

( başka pop3 mail hesaplarını da denedim aynı sekılde mail gönderiyor ama mail alamıyor)

format haricinde başına gelip de çözümünü bulanlar var mı acaba :)

gdemir
11-02-2009, 11:28   |  #2  
Yeni Üye
21 mesaj

Outlook 2003 silip yeniden kurmayı denedinizmi ?
belki işe yarar :)

scesital
12-02-2009, 09:31   |  #3  
OP Yeni Üye
22 mesaj

evet outlook u sildim yeniden yükledim ..

dns ie alakalı olduğunu düşünerek , dns i manuel / otomatik olacak sekilde değiştirdim ama bir sonuç elde edemedim.

windows ile alakalı bi şey olduğundan şüphe ediyorum çünkü mozilla thunderbird de de aynı şekilde sorunla karşı karşıyayım...

kkkmert
12-02-2009, 09:57   |  #4  
Yıllanmış Üye
300 mesaj

Bence outluk pop ayarlarını ttnet de verilen ayarlara göre dikkatli bir şekilde yapmanız virüstende etkilenmiş olabilecegini düşünüyorum.ComboFix ile bilgisayara taramanızı öneririm.

gdemir
12-02-2009, 10:31   |  #5  
Yeni Üye
21 mesaj

bence baska bi bilgisayarda daha deneyin bence eger orda da sorun oluyorsa
email aldıgınız yerle gorusmenız gerekmektedır bence eger baska bir pc de sorun cıkmazsa format atmanız gerekecek gıbı gozukuyor