chipin şubat 2004 sayısında yazan athlon XP 2000+ işlemciyi bir kaç küçük işlemle overcolck edip XP 3200+ dönüştürdüğünü bir çoğunuz okumuştur heralde
acaba aranızda bunu deneyipde başarıp yüksek performans almış bir kişi varmı.yani alsam yapsam değermi?ve birde bunu yaparken fanı değiştirip değiştirmediklerini yazmamışlar . orjinal fanıyla bunu yapmak mümkünmü acaba ?
Overclock amd
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tabii ki mümkün değidir.Kolay mı öyle 1200+ model birden artmak?
sistemi stabil kullanmak varken overclock neyinize
windows zaten stabil olmayı windows 98 ile bitirdi - ME ve XP sistemleri en sorunlu sistemler - hem donanımlarla hem de yazılımlarla - ama en çok da sistem değişikliklerinden çabuk etkileniyor - ses kartını değiştiriyorum - windows açılıyor hataya BAQ: yeni bir donanım eklendi veya ayarları değiştirildi - sistem denetleyicisi devreye girsin mi?? yaw dalga mı geçiyosun - win 95/98 de açarsın güvenli kipe donanımı silersin bilg. kapatıp donanımı takarsın bilgisayarı başlatıp sürücülerini yüklersin takii yeniden format atana kadar donanımının orada olduğunu unutursun - bu windows xp ve me sürekli hatırlatıyor - bence yapılacak en son şey overclock - çok caresiz kalırsan yardım ederim ama 2ghz için yardıma gerek yok gibi be yaw
WEBAYTEK +10
Ben Halâ Windows 98 kullanıyorum ve gerçekten en stabil işletim sistemi herkese öneriyorum.
Ve topladığım her bilgisayara Win98 kesin kuruyorum.
ulen wallahi windows 98 koruyanlar ve kollayanlar kolu kurucam bu türkiye genelindeki en az 50 forumdan birer kişi topliicam (ancak o kadar çıkıyor çünkü) baba çok bozuluyorum bu xp kullanıp - her sorunun ardından "çok iyi canım bu xp" demelerine...
ne kadar isabetsiz bir karar şu XP'ye terfi olayı yaw...
helal vallaa ....