ben overclock yapacağım ama bios ınsyddeH20 3.5 biosta overclock yapmak için gerekli olan seçenekler yok napabilirim nasıl overclock yapabilirim
bios foto:
ben overclock yapacağım ama bios ınsyddeH20 3.5 biosta overclock yapmak için gerekli olan seçenekler yok napabilirim nasıl overclock yapabilirim
bios foto:
hiçbiyerinde bişi yok buda advanced fotosu diğerlerinde zaten password seçeneği ve boot seçenekleri var
Turbo Boost özelliği varsa o.c ye gerek yok bence. Hem laptoplar fazla ısınan aletlerdir öyle havadar bir kasası da yok riskli iş bence. Ayrıca işlemciyi iyi soğutan bir fan lazım. Daha geçen gün bir konuda görmüştüm birisinde Dengeli güç seçeneğinde Corespeed 1197 MHz gösteriyor. Yüksek performans a getirince otomatikmen 2893 MHz'e kendiliğinden yükseliyor.
Zaten Turbo Boost var gerekince kendisi otomotikmen yapıyor 2300 MHz'de - 2900 MHz'ye çıkıyor.
Arkadaşın canı o.c yapmak istiyor. TB dan bahsetmiyor.çarpan kilitli olur hem dizüstünde hem masaüstünde fsb değerleri değiştirilir. biostan dizüstü bilgisayarlar overclock olmayabilir ama programlar ile mümkün buda kanıtı:O.C laptoplarda yapılamaz. İşlemciler çarpan kilitleri kapalı olarak gelirler laptoplarda.
Video Kaldırılmış
Tamam çek. Ben kapak olmaya razıyım. Ama programıda, nasıl yaptığınıda göstereceksin.videoyu ben çekmedim ama pek farketmez diye düşünüyorumBenden sana tavsiye... Kendini boşuna yorma derim.
Overclocking Dell XPS m1710 laptopDell dude shows off LightFX + overclocking of the XPS 2.33GHz m1710 laptop. This was found on Dell's direct2dell blog, however it was only found in WMV format. This youtube video is for everyone who are not able to playback the crappy WMV format!google videolar a laptop overclok yazarsan bunun gibi çok video bulursun ;)