Overclock Yapmak Istıyorum Arkadaşlar Ama Daha Önce Denemedim Ve Internetten Araştırdım Ama Tam Olarak Anlıyamadım Sıze Sıstem Verılerımı Verım Yardım Edersenız Sevınırım
Intel Core Duo 2 E6750 @ 2.66GHz
Gigabyte P35-S3G
2x2GB RAM DDR2 800GHz
GeForce 9600GT
Overclock Yeniyim :)
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Normal şartlar altında OC yapmaya gerek yok.Ekran kartın orta seviye çünkü.
Ancak GTX 460 filan olsa yap derdim.Tabi ki soğutucu şart..
OP Taze Üye
16 mesaj
Elbette Kasa Icın Ve Islemcı Icın Yenı Fan Alıcam Yenı Dedıgınız Yerden Bakıcam Tessekurler
Son Düzenleme: berk_c ~ 26 Kasım 2010 22:14
Yıllanmış Üye
364 mesaj
Yoo sistemin gayet iyi (tabi benim gibi deliler gibi oyun oynamıyorsan :D) ama illede overclock yapıcaksan internette onlarca video var.
OP Taze Üye
16 mesaj
Sıstemın Bencede Iyı Ama Zamanlar Sıstemler Degısıyor Oyunların Kalıtesı Ve Gereksınımlerıde Artıyor 1 Senekı Oyunları Full Açarken Sımdıkılerı Hıgh Veye Medıum Hıgh Acıyorum COD En Dusuk Sevıyede Oynuyorum Halen TAkılıyor Onuda Anlamıs Degılım :D
Yıllanmış Üye
334 mesaj
oyun sorunlu patch felan yüklemen lazım COD :D
Sıstemın Bencede Iyı Ama Zamanlar Sıstemler Degısıyor Oyunların Kalıtesı Ve Gereksınımlerıde Artıyor 1 Senekı Oyunları Full Açarken Sımdıkılerı Hıgh Veye Medıum Hıgh Acıyorum COD En Dusuk Sevıyede Oynuyorum Halen TAkılıyor Onuda Anlamıs Degılım :DSen bilirsin tabi ;) ama % 001 bile olsa bir risk vardır overclock da . Ondan sonra Durup dururken 250 300 lira vermek zorunda kalırsın . Ne zaman carpıcagı belli olmaz cünkü overclock da