Amd Athlon II X2 245 2.9 DAN 3.30 A getirdim . Cinebenchde cpuya stabilite testi yaptırdım. max 42 derece oldu . 1.1250 voltage ile max kaça getirebilirim ? Psum yetmeyebilir voltaj vermek istemiyorum.
Overclockdan anlayanlar içeri
eğer oyunlarda vs seni sıkıntıya sokmuyorsa dokunma!!!
ben dokumdum sen dokunma
o-c için kaliteli bi psu 80 + 650w gold,bronz vs
60+ tl lik bi işlemci soğutucusu
tabi bunlar harbiden o-c için :D
senin muhtemelen stok fan işlemcini çok fazla arttırma çünkü ömrü azalıyor dediğim gibi oyunlarda bi problemin yoksa dokunma oluosa 3.3 yeter
Ben OC tan anlamıyorum.
Konuşmaları dinleyip biraz bilgi edineyim diye girmiştim.
Stock 300W (çakma HP PSU'su) PSU'yla GT120 ekran kartına MSI Afterburner ile o.c yaptım. (Hiç bir deneyimim yoktu) isterseniz deneyin. Sadece PC tıkanıyor ve zorla kapatıyorsunuz. Core Clock'u 50 MHz, Shader Clock'u +80 MHz, Memory Clock'u 100 MHz artırmayı başardım. Yaşım 13. O.C. zaten zevk ve adrenalin işidir. Buz dolabından aldığım buzlarla ve kolonyayla yaşadığım mükkemmel bir deneyimdi. Ama Windows 8 yükledim, 275.50 driver yükledim, ve sonucunda Aero'nun aktif dışı kaldığını gördüm. Driverı kaldırınca durumun düzeldiğini gördüm. Yâni, bu işi yaparken korkmamak, sadece keyfini yaşamak, ama bir o kadar da dikkat etmeniz gerekli. Ben deneme - yanılmayla uygun olanını bulabileceğinizi ve bizim bir yorum getiremeyeceğimizi düşünüyorum; tabi karar sizindir. Yanlız ben düşünüyorum bunu ha.