Chip'in eylül ve ekim sayılarını aldım fakat oxo training key hiç bir yerde yazmadığı için 2 aydır cdler amaçsız kalıyor.Şu key i nerden bulabilirim biri lütfen yardım etsin
Tesekkürler
Chip'in eylül ve ekim sayılarını aldım fakat oxo training key hiç bir yerde yazmadığı için 2 aydır cdler amaçsız kalıyor.Şu key i nerden bulabilirim biri lütfen yardım etsin
Tesekkürler
tam olarak nerde bulabiliceğimi yazarmısınız saatlerce aradım bulamadım çünkü
Merhaba ekim ayı sayısının içinde bulunana cs6 ve hmtl5 video traning keyi işe yaramıyor. şimdi bu durumda ne yapmam gerekiyor ?
Bu training videoları sanırım sadece reklam amaçlı konuluyor, malesef ne bir key var nede internette bir bilgi. Okuyucularınızı pek ciddiye almıyorsunuz anlaşılan.
Bu training videoları sanırım sadece reklam amaçlı konuluyor, malesef ne bir key var nede internette bir bilgi. Okuyucularınızı pek ciddiye almıyorsunuz anlaşılan.Keyler'in hepsi DVD arabirimi içerisinde. Bizzat ben yazıyorum o keyleri oraya... Biz okuyucularımızı tabii ki ciddiye alıyoruz da, keşke okuyucularımız da bizi ciddiye alıp, arabirimden yazılanları okusa...