Evet Arkadaşlar Çocukluğumuzdan Beri Sürekli Oynadığımız Ve Hala Keyifle Oynadığımız Online Oyunumuza Oy Verelim Ben Point Blank Diyorum....
(Not:Yazamadığım Oyun Varsa Siz Yazın..)
Hadi Başlıyalım...
Oynadğınız Ve En Çok Sevdiğiniz Online Oyun(Lar)
cabal tabikide gerek konusu gerek senaryosu gerek grafik gerek oynanabilirlgi.. :)
Klanlar(Klan savaşları) favorim.:)
İstanbul Kıyamet Vakti 4 Yıldan Beri...
mu online 1 wolfteam 2 muonlinede sabahladigimi hatirlararim makroda yoktu farenin sol tusuna bardak koymustum sm evil buyusu yapiyordu.
server turk serveriydi oyunun birincisi 33 resle mg idi benimde uzerimde koyu mavi parlak elbisem ve reflect li yuzuk ve takim vardi.kanadimda yoktu.1 resi 1 ayda atmistim herkez davias kapidaydi oyunun birincisine res cektim onu kesicegimi soyledim.herkez guldu.sonra iddaya girdik admin dedi sen ona 10 kez vur sm ile o sana birkez vursun dedi.ben hayir dedim bende ona birkez vurucam dedim yine herkez guldu.Admin dedi o birkerede olsun sana 13+ 3 ozellik gorgon staff vericem dedi yenilirsen senin tum esyalarini ve resini silerim dedi.Bende peki dedim.Oyunun birincisi cocuk beni oldur benden sana +11 sm kanadi dedi yenilirsen bisey istemiyorum dedi.
Herkez bana bakiyordu kanadi olmayan 1 resi olan cocuk nasil olurda 33 resli mg yi keser millet bagiriyordu miss miss miss.Mg llgtingi secti stafini degisti ates etti yildirim beynimde patladi.Geberdim....
Resmen ayaklarimi yerden kesti derken bir baktim oda yere yikildi....
Bende sasirdim onlarda.Ben nasil yaotim bunu derken davias kapiya geri geldik ikimizde millet bana sen hackersin dediler adminde dedi seni banlicam.Herkeze dedim ben onu oldurmedim kendi oldu admin dedi oyundan cik 5 dakka sonra gir.Icimden dedim kesin banladi.Ciktim 5 dakka sonra girdim davias kapiya yurudum admin dedi kasana bak bir actim kasayi +11 kanat ve exselant gorgon staff +13 3 ozelikli.
Sonra admine tessekur ettim nedeni sordum o nasil oldu.Adminde benim elbiselere bakmis tum elbiselerde reftleck %5 ve %15 varmis yuzukde bile bana arkadasim set halinde vermisti.33 resli cocuk mg oldugundan buyucu olmus buyucununde poweri yuksek hakkini az tutmus bana 30000le vurdugundan elbisemdeki reftleck ozelligi benim uzerimdeki elbiselerdeki %5 %15 lik reftleck gucunu karsi tarafa gondermis 33 resli mg benlen birlikte yere yatti kendi kendini gebertti millet beni kahraman onu ise ezik gorduler ogun.
ondan sonra darklord gibi bir mu gormedim.7sene once.Simdi herkez hile yapiyor wolfteamde kuduruyorum.Mu onlinenin ozamanki zevkini simdi hicbir oyun vermiyor.
Online oyunların ata sı SETTLERS tir. İlk defa 1999 yılında settlers IV seriisi ile lan üzerinden ya da net üzerinden oynanmış bir oyundur.
Ama benim favorim OGAME olmuştur.