Bilgisayarımın özellikleri
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20 GHz İşlemci
NVIDIA GeForce 8500 Gt 512 MB Ekran Kartı
3Gb RAM
Bilgisayarın çalıştıracağı, oynadığınız/bildiğiniz önerebileceğiniz oyunlar varsa söyler misiniz?
Oynayabileceğim Oyunlar
Bad Company 2 yi denedim ama çok donarak oynanıyordu. Crysis'i deneyeceğim, teşekkürler.
Crysis zor oynatır. Oyun Crysis 2 ye göre daha zorlayıcı bir oyun. Crysis 2'yi P4 ile oyan bile vardı. Crysis 2 oynarsan daha iyi olur.
Aaa benim 1hafta once yanan kartım. Ona overclock cek arkadaşım.
Modern warfare 3 modern warfare 2 - 1 falan oyna.
Medal of honor 2010 oyna.
Supreme commander 2 oyna :)
Overclock çekemem ya bozulur falan tek ben kullanmıyorum. Söylediğiniz oyunları deneyeceğim teşekkürler.
Aaa benim 1hafta once yanan kartım. Ona overclock cek arkadaşım.agzinla soyluyorsun yandigini sonrada overclock cek diyorsun.desene adama ekran k. degistirsin.8500 de satar birine.Modern warfare 3 modern warfare 2 - 1 falan oyna.
Medal of honor 2010 oyna.
Supreme commander 2 oyna :)
O kart bendede var eğer normal silent 8500 gtyse o.c yapma ama 8500gt hdmi(fanlı olan) çok güzel o.c oluyor.300watt gerçek psu ile 710/605/925 mhz stabil kalmıştı.Sonra ise elimdeki kasa 1 kaç sene daha en iyilerden olsun diye hd4850 aldım.
Overclocklu hali crysis warheadı son ayarlarda 20-25 fps arası oynatır.
Bende arkadaşların dediği gibi oyun oynayacaksanız kartı değiştirin derim gelecek seneye kadar idare eder ama sonrasında idare etmez.
Benim overclocktan yanmadı :D ben direk kibritle yaktım. silentti benim overclocku kökleyipte kullandım babalar gibiydi. sıcaklık artıyo ama fan varsa hallediyor işi.