arkadaşlar bu oyunu oynamak için sabır+sağlam sinir yapısı gerekiyor kendinize dikkat edin oynarken fazla kaptırmayın :D
buyrun bilmeyenler için oyunun link,i
arkadaşlar bu oyunu oynamak için sabır+sağlam sinir yapısı gerekiyor kendinize dikkat edin oynarken fazla kaptırmayın :D
buyrun bilmeyenler için oyunun link,i
Aman Allahım Bu Ne ?
Ekranı Kırıyodum Sinirden. Nasıl Bi Oyn Bu Böyle ?
bir de tam sürümü oyna ve bitir... dünyayı ele geçirmeye çalışan manyak bilim adamlarını gözünün önüne getir... onlardan birine dönüşüyorsun... not almaya başlıyorsun sonraki hamleni hesaplamalar falan bende saplantı haline gelmişti...
Çok güzel yaa zaman nasıl da geçiyor bence çok keyifliydi ama çabuk bitti
ya şu meyve arabasının geçtiği yerde takılıp kalldım yardımm:((
Sağda bir su tankı var oraya gidin ve kendinizi küçültün sonra oradaki anahtar kutusuna tıklayıp üstteki boruyu ikinci deliğe ayarlayın ve sonra merivenlerden çıkıp yukarı zığlayın ve orada asılı olan parçayı alın.. Gerisini yaparsınız :)
En başta "Dur bir oynayayım, bakalım beni delirtecek mi? Kesin kafayı yerim." dedim. :D
Nitekim de öyle oldu. Oyun bende kafa yaptı resmen. :D
ya arkadaşlar ilk başta o oyuncağı nasıl veriyoruz
Yaratıcılığıyla grafikleriyle mükemmel bir oyun,1 gün de bitmişti zamanında keşke oynamamış olsaydım da şimdi tekrar oynayasam :P
link isteyen arkadaşlara ö.m atıldı... oyun iso halinde olduğu için piyasada ki iso programlarından birini kullanmalısınız...
rar şifre : www.fulloyun.com
paylaşım için teşekkürler oyun güzelmiş hoşuma gitti demosu kesmedi full ünü indiriyorum
çoook ezik sen galiba hayatında oyun görmedin
çoook ezik sen galiba hayatında oyun gö
senin tavsiyelerini alalım... eminim grafik harikası son çıkan oyunları sıralarsın şimdi...çıkan son oyunların harika oyunlar olduğunun bizde farkındayız... her türlü oyunu da gördük oynadık...
ama bu oyunun farklı bir havası var çok iddialı grafikleri olmaya bilir ama bulmacaları bence oldukça akıllıca...
ayrıca bir konu hakkında daha fikrimi sunmak istiyorum 39 yaşında bir öğretmen olduğun yazıyor profilinde kullandığın şu "ezik" tabirini ne için kullandın sayın hocam.. ezik kelimesi yerine bir öğretmene yakışır şekilde uygun kelimeyi kullanmanı beklerdim... basit, sıradan, bayağı vs.. vs...
oyunda Ezik gerçi ama yinede oynayanların zevkli zaman geçirmesini diliyorum...
bence çok anlamlı ve mantıklı bir oyun robot gibi düşünmeniz lazım oyunda ben çok beğendim dün demosunu bitirdim bugün de tam sürüme geçtim
Oyundaki bir bölümde saati çalıştırıp görevliyi yer değiştirip mikrofonu aldım sonra dama gibi bir oyun oynayıp müzik aletinin 5 tane tuşunu aldım (çok zor oldu) sonra kediyi elektirik çarptırıp o borunun içine atıp fareyi çıkarttım ama o davul gibi olan yağ tankını alamadım. Çok kafa yordum azıcık ipucu verseniz fena olmaz hani