merhaba sevgili hocalarımız bilgisayırmda revolt diye bir oyun yükülü oyunun ayarlarını yaparken bir hata oluştu ve oyun açılmaya başlıyor yükleme tammamlandıktan sonra şu hatayı veriyor can't attach z buffer hatası ve ekran kararıyor tamam butonuna bastığımızda oyun kapanıyor
programdan kaldırıyorum ve tekrar kuruyorum yine aynı hatayı veriyor
yardımcı olursanız sevinirim
oyun açılırken hata veriyor
ilk kurduğumuzda çalışıyordu arada bir donuyordu ama yine de çalışıyordu şimdi hiç açılmıyor
Denemek gereken o kadar çok şey var ki...
Daha detaylı açıklamalsın bence.
revolt çok eski bi oyun ben 128 sd ram 64 geforce 440 mx p3 750 ile gayet akıcı bi şekilde oynardım bi zamanlar.Küçücük arabacıklar yarışıyordu :)
Oyunun kurulduğu dizinden eğer varsa oyunu açmadan configre.exe yada gamesetup.exe tarzında sistem ayarlarını düzenleyip daha sonra oyuna girmeni sağlayacak bir menü olabilir.onu dene ayarları minimuma indir ve z buffer seçeneği olan bi kutu varsa ve işaretliyse işareti kaldır falan filan kurcala biraz bişey olmaz en fazla bi daha siler yüklersin
teşekkürler arkadaşlar oyunu sildim yeniden yükledim ve yine aynı hatayı verdi yani oyun açılmaya başlıyor ama yükleme işlemi tamamlandıktan sonra yine hata veriyor ayarlar bölümüne giremiyorum bu ayarları windov sa kaydetmiş olabilirmi