alma parana yazık (anladın işte)
oyun alcam fakt krar vermiyorum tavsiye lütfn?
- 1
- 2
en başta crysis cod 5 hariç demiştim çoğu kişi bu oyunları tavsiye ediyo anlamadım bitirdim iksinide
GTA4 , Crysis , NFS Undercover , Half Life 2
yaw adam cryss oynamş sen hala CRYSiS yazyosun taknti yaptin..HALF LiFE de olmaz diyor...ayrica silahli iLERLEMELi OYUN diyor NFS ne alaka..
m-c-dGTA4 , Crysis , NFS Undercover , Half LifeiSon Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 08 Mayıs 2009 23:06
battlefied 2 derim
birsürü silah,tank,araba,APC,helikopter,uçak(f-35 mesela)(istediğin zaman biniyosun istersen yaya gidiyosun)
ve oyun takım halindede oynanabiliyor,istersen komutan oluyosun,istersen tek sana
tavisyem demosunu indir bi dene ama mp'da oyna yoksa sarmaz beğenirsen alırsın(ancak orjinal tükenmemişse)
not:oyun 2005 yapımı ancak hala birçok kişi tarafından oynanıyor ve serverlarda dolu oluyor
rainbow six vegas ya da el matador
bu oyunlar nerden mi aklıma geldi? ya da siz aynı oyunları tekrarlamaktan bıkmadınız mı? bu oyunlardan daha güzeller elbette ama aynı şeyleri tekrar etmeyin.
bu arada the godfather the game 2 yi de deneyebilirsin.
nasıl yani alınır tabi nie alınmasın?
oynamadıysan the witcheri dene derim çok güzel oyundur,silahlı değil kılıçlı ama gerçekten acayip güzel bişey ya. rpg türünde ama ben rpg falan anlamayan birisi olarak genede çok sevmiştim.müzikleri grafikleri çok hoş hele dağda bayırda gezerken insanın içi açılıyo arkada çalan şarkılar hiç sıkmıyo
sistemin iyi bişeyse Unrealtournament3'ü tavsiye ederim
resmi sitesi www.unrealtournament3.com
turkiye server sitesi www.unrealturk.com
- 1
- 2