oyun alcam fakat oyun piyasası malum çok çeşit war ilerlemeli mümkünse silahlı oyun tavsiyeleri bekliyorum(cod 5,crysis,lord of rings hariç)
oyun alcam fakt krar vermiyorum tavsiye lütfn?
- 1
- 2
Biraz eski ama HALF LIFE 2 yi oynamadıysan tavsiye edebilirim...
oynadım onu ama şöle grafikleri seneryosu güzel bi oyun arıyorum tom clancys H.A.W.K.S nasıl bi oyun herkes çok gzl dio
Tom clany's HAWKS ı biliyorum oyunda temel amaç üst düzeydekilerin sana verdikleri görevi yerine getirmek onun yerine COD 5 alabilirsin.Yada lost planet extreme condition bu oyundaki hikaye çok heyecan verici ve sürükleyici.Tavsiyemdir.Ama diyosanki yeniliği eskiliği önemli değil konusu güzel olsun o zaman The mafia lost heaven
wolfenstain al bence 2. dunya savaşıyla ılgılı bıraz eskı ama cok guzel oyun
doom3 al kardeş müthiş bi savaş oyunu internetten bi ekran görüntülerine bak istersenn :)
eğer uçak oyunu seviyorsan HAWX çok güzel bir oyun grafikleri çok güzel tavsiye ederim istersen oyundan resim çekip gönderebilirim
uçak oyunu derken oyunun içinde arasıra uçak kullanıon dimi sırf uçak deil
her zaman uçak kullanıyorsun bende uçak oyunu sevmezdim ama çok güzel ve zevkli bir oyun level atladıkça yeni uçaklar ve cephaneler açılıyor
sen ılerlemelı sılahlı :D tam olarak sılahlı sayılmasa da gızlı ajan oyunu tom clancy's splıntercell 1,2,3,4 bunlardan bırını al serının en ıyı oyunu bence chaos theory o da 3.oyun :D HAWX ı almasan da olur bı sure sonra sıkıcak emın ol
bence fifa 2009 ya da grand theft auto 4
call of duty 5 de olabilir
e-eyupnerde o eski level yazarlarıBurak Akmenek'in de Oyungezer'e geçmesinden sonra sık sık sormaya başladım bu soruyu kendimeEğer oynamadıysanız Fear 2 ve Crysis Warhead'i tavsiye ederim.
Tabii ki crysıs serisinden birini alıp oynamalısın...
crysıs ı sadece grafık ıcın oynarsın kotu bır oyun
- 1
- 2