Oyun arşivim.
- 1
- 2
ne yapacan harddiskin durumunu yaa?
sistem bilgilerinin resmini koyarmısısn
syk23ne yapacan harddiskin durumunu yaa?Sanane beni merakım tip.
arkadaşlar bende beyenemedim bu arşivi :) miladi oyunların ne işi var 5 yaşında oyun bile var :) ama zevkler ve renkler tartışılmaz da hayrını görsün aradaşım :)
en azından canı sıkılmaz bir o oyunu oynar bir diğerini gerçi bunca yıllık oyunları oynamaktan bıkmadıysa
Ben tüm oyunları yüklemek. Zorunad değilim arkadaşlar zaten buna gerek yok.
Herkes sevdiği Oyunları yükler..
simyagerHayrını gör. Hard Disk durumunu görmek istiyorum. Ayrıca birde Program Files resmini koysana.Evet hakılısın.Belki sadece kısayol'dan ibarettir?Gerçi olsa da fark etmez orada pek bişey yok çünkü
byburak2008Müze Mübarek 2002 Den 2008 Kadarki Oyun tarihi :))))AYNEN
Coşkun OLCAArşiv mi bu?
supercocukHarbi arşiv mi bu Yani biraz küçük ve 6 yıl da o kadar eski değil.Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 19 Temmuz 2008 23:28
Bunları para verip aldıysan süper arşiv
Zevkler ve Renkler tartışılmaz.. Eski oyunlarda var yenilerde var Bilgisayarın hızıda bir faktör Son model bir pc'n varsa Bu oyunlar konusunda geri kalmışsın bana göre fakat normal bir pc'in varsa daha güncel oyunlardan yüklemen iyi olur zevk alırsın ;)
BENCE GERCEK DEGIL YERINDE OLSAM PROGRAM FILES RESMINI CEKER KOYARDIM
HEM NASIL BI HARDDISKDIR BU?
mustafa91Sormak istediğim bi soru var, niye 7 tane fifa var? 06-07-08 aynı zaten nerdeyse, yani nfs'nin de on oyunu var ama 5 ten sonrakilerin bi hikayesi var en azındaan, fifa hep aynıadam belki eski fifalarıda oynuyodur :D bende ps1 uyumlu fifa 2000 var ne yapıyım atıyyımı :D
- 1
- 2