Arkadaşlar bu oyunlar yüzündendersler çok aksıyor sınava gircem kazanmam lazım oyunlar yüzünden ders çalışmıyorum elektirk parası çok fazla geliyor lütfen yardım edin kullanın beni bu iletten!!!
Oyun Bağımlısıyım yardım edin
böyle bi konuyu gördüm yaa...bi yaşıma daha girdim...:)
Ciddi misin senn...?
eğer ciddiysen wereceğim adrese makineni yollayıp bu sorundan kurtulabilirsin:=)) ( kesin çözüm )
böyle bi konuyu gördüm yaa...bi yaşıma daha girdim...:)Öyle deme linke bakCiddi misin senn...?
eğer ciddiysen wereceğim adrese makineni yollayıp bu sorundan kurtulabilirsin:=)) ( kesin çözüm )
https://www.chip.com.tr/haber/cin ... inda-oldu_3321.htmlSoruyu soran için doktora görün.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232625) ~ 28 Şubat 2013 18:01
kardeş halisülasyon görmüyon de mi doktora git psikiyatri.
Öyle deme linke bakbizim yapabiliceğimiz ne olabilir ki anlamında yazmıştım ...( Duadan Başka )
https://www.chip.com.tr/haber/cin ... inda-oldu_3321.htmlSoruyu soran için doktora görün.
daha önce okumuştum bu haberi...İNş.durum o kadar vahim değildir...
Allah hayırlı şifalar wersin...
bu ürünü satın al. kısa sürede etkisini gösterir..
bilgisayarı kaldır çözülür bu senin iradenle ilgili bir şey kimse bir şey yapamaz :)
Bilgisayarı çat diye kapatmasını bileceksin arkadaş. Bilgisayar aha da masanın üstünde duruyor, kaçmıyor değil mi? Derslerini başarıyla geç istediğin kadar oyna. Kendine saat belirle, şu kadar oyun oynayacağım bu kadar da ders çalışacağım de. Tabi ders çalışma süresi biraz daha uzun olmalı oyuna göre. Dersini iyi çalış ve kendini bilgisayarda oyun oynayarak ödüllendir. O zaman vicdanın daha rahat oynarsın oynadığın oyunu.
Dalga Geçilcek bir durum değil Bu Çocuklarınızın Başınıza Gelirse Öğrenirisniz :) Bu şekilde Cevaplarla Psikolojisini bozmakdan başka bi işe yaramaz Bu gibilere destek vereceğine alay etmeyin aşağılamayın.bilinçli ebeveynleri olsaydı bu çocuk bu hale gelmezdi, tabiki her çocuk oyun oynayacak ama kontrol bizlerin elinde bir takım kısıtlamalar getirerek çocukların bu hale gelmesini engelleyebilirsin.. sigara alışkanlığı olsun, alkol alışkanlığı olsun, aşırı oyun oynama vb. herşeyin eğitimi öncelikle aileden geçiyor.. demek ki anne baba sorumsuz.. ayrıca çoğumuzun yazdığı gibi böyle bir soruya buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz, çocuğun kulağını mı çekelim..anne babasının numarasını versin arayalım çocuğun durumunu anlatalım. onun haricinde ağlanacak halimize güleriz...