Emulatorlerde 60 fpsden fazlası iyi değil oyun ışık hızı oluyor :D
Oyun Bençmarkları Buraya
Street Fighter zaten direk emulator oyunu Direct3D ile çalışıyor hiçbir engine özelliği yok onun için hemen hemen her ekran kartı ile aynı performansı verir.Onu demiyorum. Emülatör olduğu için FPS farkı yaşanmaz. Acaba elinde 2x Titan olsa onları SLI ile kullansan acaba Crysis 3 gibi oyunlarda kaç fps alırdın merak ettim şimdi :D
Gtx 690 Sli daha iyi olur :) hatta Ares II cros cokmu abarttım ne :D
Hd5670 quad sli yapsam nolur acep :D
Senin cpu azer bülbüle bağlar dardayımm heyyyy aheyyy aheyyyyy zordayım eyyy aheyyyh :D Not : amd de crosfire olur sli nvidia :D
Bana göcerticek bişey kalmadı ama canım cekti :D
NEYSE BEYLER KONUYU GÖÇERTTİK AMACIN SAPTI BENCHMARK ATIN :D
Parçaları falan değiştirmedim ama yeni testleri buraya yazacağım.
Sistemi 64 bit yaptım.Daha hızlı gibi :D
Core 2 Duo E6300 , 2 GB DDR2 667 Mhz CL5 RAM , 250W Aopen Psu , HD 5670 GDDR3 , GIGABYTE GA 945P S3 F2 BIOS , Windows 7 Ultimate x64 Bit.
Mirror's Edge , 1280x1024 Full detay , Physx off 60 fps.(camlar kırılınca kastı physx te :D
Parçaları falan değiştirmedim ama yeni testleri buraya yazacağım.
Sistemi 64 bit yaptım.Daha hızlı gibi :D
Core 2 Duo E6300 , 2 GB DDR2 667 Mhz CL5 RAM , 250W Aopen Psu , HD 5670 GDDR3 , GIGABYTE GA 945P S3 F2 BIOS , Windows 7 Ultimate x64 Bit.
Mirror's Edge , 1280x1024 Full detay , Physx enabled 60 fps.Camlar kırılırkende 60 fps veriyormuki. Benim Gt650m 1080p'de camlar kırılırken yamuldu resmen,Bende Physxi kapayıp geçtim bölümü.
Hocam daha baştayım camlarda ne alem bilemem ama buharlarda sıkıntı yoktu onlarda physx var sanırım sıkıntısız geçicem.Birde oyun orjinal patchlerden falanda olabilir.Camlar kırılırkende 60 fps veriyormuki. Benim Gt650m 1080p'de camlar kırılırken yamuldu resmen,Bende Physxi kapayıp geçtim bölümü.