Şuanda DMC'yi kuruyorum. Bakalım kaç FPS alcak kart. Bu arada kartın OC'li değerlerine göstermek istiyorum ama artık kartın grafik işlemciyi bozduk sanırsam verebildiğim max. değeri verdiğimde sistem stabil çalışıyor fakat ekrana bozuk resimler yansıyo. Logoların etrafı baya bi dağılıyo falan. Ama ekran görüntüsü çek aracıyla çektiğim düzgün gözüküyo. Sanırsam artık VGA portunun işi bitti :D
Oyun Bençmarkları Buraya
Şu an fx 6300 işlemci ve asus gtx 660 ekran kartı ile metro last light oynuyorum, minimum ve ortalama fps değerlerine bakmadım ama oyun genel itibariyle fraps açık iken +40 fps ile gidiyor çoğu zaman 60 fps'yi buluyor. Ayarlar aşağıdaki gibi
Oyunun Benchmark test programını çalıştırdım ve resimdeki ayarlarda, resimdeki sonuçları aldım
HD 7790 1280x720 de çok başarılı.Bütün oyunları Medium detay aa ve af sonda açıyor :D
Şuanda DMC'yi kuruyorum. Bakalım kaç FPS alcak kart. Bu arada kartın OC'li değerlerine göstermek istiyorum ama artık kartın grafik işlemciyi bozduk sanırsam verebildiğim max. değeri verdiğimde sistem stabil çalışıyor fakat ekrana bozuk resimler yansıyo. Logoların etrafı baya bi dağılıyo falan. Ama ekran görüntüsü çek aracıyla çektiğim düzgün gözüküyo. Sanırsam artık VGA portunun işi bitti :
Geçen bi arkadaşında ekran kartı öyle şeyler gösteriyordu helvasını yedik ekran kartının :D
Euro Truck Simulator 2
FX 6300 + GTX 660
1600x900 Çözünürlük, Ultra Grafik Ayarları, Ölçeklendirme %150
Avg: 71.722 - Min: 56 - Max: 93
FX 8320 & GTX 660 O.C version metro last light .
Full detay da denedim ancak fotoyu kayıt etmemişim bi ara onuda koyarım .
Sonuçlar hiç fena değil tpüh maşallah diyim nazar değmesin :))
Bunlarda benden olsun :)Sonuçlar çok iyi prototype 2 ve ets 2 çok gıcık oyunlar bende ets 2 20/30 fps prototype 2 35/60 fps veriyor full detay optimizelerini hiç beğenmedim .Sistem Özellikler : FX 8350 + GTX 770 + 8GB 1600Mhz DDR3 Ram + 120GB Samsung SSD + M5A97 R2.0 Anakart
Ayarların alayını Full'e dayadım :D
Neyse bitirince oyunu anlarız Sağlıklı mı değil mi diye...Ets de update denedim ancak diğerinde denemedim oyunda gcık geldi biraz tuaf bir lag var nette biraz araştırdım pek sağlıklı bir vatnadaşa benzemiyor :D .
Syper ne zaman kurdun sistemi gizli gizli? :D Güzel sonuçlar.Saol Turhan abi. Yalnız ne diye gizli gizli diyorsun. O kadar Facebook'ta resim falan paylaştık. Birde seni etiketledim sonunda topladım hayallerime kavuştum demek için :D Bu arada geçen seneki tercihim olan 670 yerine 770 seçtim. Çok da memnunum valla :D
Zaten piyasaya çıkan 5 oyundan 4 ü optimize özürlü çıkıyor ben sağlıklı calısan oyun bulunca sevinir oldum artık .
Neyse bitirince oyunu anlarız Sağlıklı mı değil mi diye...Senin olduğunu düşünmedim çok kişi paylaşıyor arkadaşının felan ondan öyle söyledim. Hayırlısı olsun.Saol Turhan abi. Yalnız ne diye gizli gizli diyorsun. O kadar Facebook'ta resim falan paylaştık. Birde seni etiketledim sonunda topladım hayallerime kavuştum demek için :D Bu arada geçen seneki tercihim olan 670 yerine 770 seçtim. Çok da memnunum valla :