Orjinal oyunumu bozulmasın diye kopyaladım, içine herhangi bir dosya ilave etmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Mesela bir txt dosyası nasıl konulur, bir img yazıldıktan sonra?
Oyun CD sine sonradan eklemede bulunmak
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla şunu söyliim. sen cd yi yazdın ve yazdıktan sonra içişne başka bi dosya eklemek istiyorsan eğer sorun bu şekilde ise bildiğim kadarıyla cdyi yazınca onu yakmış oluyorsun(burn) yani içine sonradan bi dosya ekleyemiyosun. tabi bunu yapan programlar olabilirmi desen olabilir araştırmak lazım.
Cico sanırım senin dediğin şekilde yüklü bi cd ye sonradan bi şey yüklemek anlamında kasdetmemiş galiba raziel zaten o şekilde yapmak bildiğim kadarıyla mümkün değil ama image alındıktan sonra galiba başka bi cde ye yüklemek istediği şeyi image ile birlikte yükleyebilir.Hatta bi aralar windows kurulum cd sine son güncellemeleride yüklemekle ilgili konular açılmıştı forumda.
çok teşekkürler arkadaşlar, uzman sandığım bazı arkadaşlar nedense bu konuya biraz ırak kaldılar, bu da dikkatimi çekti.
raziel image deiğin virtual cd şeklindemi yoksa nero vb. gibi cd yazma proglarından alınmış bi çeşit imajmı?
Eğer virtual şeklinde bi imaj almışsan onu sanal cdroma yerleştir ve içindeki dosyaları bir klasöre kopyala (gizli dosyalara dikkat et onlarıda kopyalaman gerekiyor)sonra içine eklemek istediğin dosyayı da o klasörün içine kopyala ve nero gibi bi progla cd yazdırırken cd nin adını orjinaldeki adıyla aynı yap (nero genelde diskim olarak veya yeni olarak adlandırır cd yi onu orj. oyun cd si ile aynı ismer getirmelisin).
Yok eğerki nero gibi bi progla imaj almışsan bi cdyi feda etmen gerekecek. öncelikle o imajı cd ye yazdırmalısın. sonrası ise aynı o cd dekileri bi klasöre kopyala vs. vs. yukarıda anlattığım gibi.
inşallah yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin...!